[pG]BOB ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: pG]BOB] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: M.BeN10. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Owner مدارک شکایت: توضیحات: با سلام داشتیم تو چت کلن fc/ چت میدادیم گفتم این فلان شده ها تی اس نمیان ایا چت fc/ به کسی ک staf سرور نیست ربطی داره یا خیر؟ ادمین مربوطه:@MrHeSaM @SaMueL
MosWanted ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1399 با سلام !! شما و دوستتون به طور مداوم از ADV برای فحاشی استفاده میکردید !!! شما همگی به عمد از کلمه ی ts در جملاتتون استفاده میکردید که به طور غیر مستقیم فحاشی کنید و میوت نشید !!! من هم طبق قوانین به شما warn دادم... من همینطور چند اسکرین شات دیگر از فحاشی های کلن شما در ADV دارم که دارید به افراد خاصی که من هم جزوشون هستم توهین میکنید... مدارک از فحاشی های کلن شما !!!
HaDi ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 1399 درود ! وارن های شما به درستی صورت گرفته و شما ابیوز ADV انجام داده اید که این کار با بن همراه است ! موفق باشید
ارسالهای توصیه شده