aLiReZa_eM 0 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:]pG]aLiReZa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:JoKeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت:none توضیحات:ایشون هنوز رنک نخریده تو یه روز به من 2تا وارن دادن و بن شدم! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrNoOne 90 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1399 با سلام پلیر pG]aLiReZa لطفا مدرک warn را قرار دهید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EmaM 62 ارسال شده در 30 اردیبهشت 1399 در در 29 اردیبهشت 1399 در 16:43، [pG]aLiReZA گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:]pG]aLiReZa نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:JoKeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت:none توضیحات:ایشون هنوز رنک نخریده تو یه روز به من 2تا وارن دادن و بن شدم! دوست عزیز شما اول مدرک خودت رو قرار بده ببینم اصلا مدرکت مال چه زمانیه شاید از هفت روز گذشته باشه... من بدونم باید فیلم و عکسای چه تاریخی از PC ایم رو بگردم !!! لطفا مدرکت رو قرار بده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 31 اردیبهشت 1399 درود به دلیل ارسال نکردن مدرک پست بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر