[pG]InVoKeR 0 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:_InVoKeR_ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:SaMueL نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :کلنpg رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Supervz مدارک شکایت: توضیحات:الکی بن کرد من کاری نکردم هیچ کاری ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]HeSaM 196 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1399 تبلیغ کردی حالا یا تو /pm یا تو پابلیک به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[pG]InVoKeR 0 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1399 در 27 دقیقه قبل، [ACID] گفته است : تبلیغ کردی حالا یا تو /pm یا تو پابلیک کاری نکردم اگه کردم ss بدید قانع شم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrHeSaM 417 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1399 شما پلیر ها را به تلگرام دعوت کردید! که اگر قوانین رو خونده باشید این کار تبلیغ محسوب میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[pG]InVoKeR 0 ارسال شده در 29 اردیبهشت 1399 در 4 دقیقه قبل، MrHeSaM گفته است : شما پلیر ها را به تلگرام دعوت کردید! که اگر قوانین رو خونده باشید این کار تبلیغ محسوب میشه من هیچ گونه تبلیغی نکردم نه ای پی و نه چیزی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر