ADministratoR ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ADministratoR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Communist نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات : بنده ایشون رو کیل دادم و قبل از کیل AFK BUG کرده بودم می تونم این کارو دوباره جلوتون انجام بدن و اثبات کنم | محمدرضا هم قبلا گفته که اگر Spec یا پلیر لگ باشه به دلیل Fast Heli بن ندید چون این باگه سمپ و اثباتش سخته | بنده pc check هم میدم ? حالا اینکه چی دیده این اونر از کم تجربگیش و خامیشون هست ! اکانت بنده سابقه بن شدن به دلیل چیت رو نداشت که با وجود اونر انتخابی و رنک رایگان (خامی)این اتفاق هم افتاد. درخوست آنرنک و بازگشت تاپ کلن رو دارم این موضوع هم اضافه کنم + همین اونر انتخابی به بنده گفت بیا سرور که جذابیت بره بالا و این کلن مستر رو بزنم !!! حالا اون عقده ای بازیشو درک نمیکنم واقعا تا این حد خامی بی تجربگی بعید بود از این پلیر Time Online !!! Score 60000 همین میشه دیگه ! درخواست آن رنک دارم
ADministratoR ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 تو اسکرین شاتی که گذاشتم می بنیید هنوز پره های هلی هم کار نکرده زمان برد ! نمی فهمم واقعا یه کیف بود حالا ! ارزش اعتبار نداشته خودتو خراب کردی خب |: پی سی چک هم که میدم !!! می خوایید سرور ماله خودتون باشه بگید ما خرج نکنیم کسیو نیاریم
Rapist ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 اگه برا aim بن میکرد مورد نداشت ولی کدوم نوبی همچین چیتی میزنه ؟!
[AP]Cute ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 خیلی اونر انتخابی خامیه |: از بس پرو بال بهش دادید خودشو گم کرده حالا قبلا تو یه سروری یه کاره ای بودی دیگه دلیل نمیشه بن بدی یا هر کار دلت خواست بکنی ? اخه fast heli ! : چطوری میخوای اثباتش کنی ? باگه خود سمپ لامصب ادعات هم که پاره کرده همه رو
ADministratoR ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 در 5 دقیقه قبل، Adolf_Hitler گفته است : اگه برا aim بن میکرد مورد نداشت ولی کدوم نوبی همچین چیتی میزنه ؟! اخه من aim هم ندارم برعکس کلنشون |: خدا خودش شفا بده
[AP_Old]MmdMehDi ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 یعنی هر کی او سرور pg بوده بیاد این سرور استس کامل ست میشه و رنگ آونری میگیره! خب پس برم بگم آرمین ، علی ارس ، فدرالو اینا همه بیان دیگه |||: Fast heli |||: نادون
MaMaDNiGhT ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 @Communist مدارک چیت رو آپلود کنید تا ۲۴ ساعت آینده ! در صورت نداشتن مدارک = آنرنک تایم بالا
[AP]Cute ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 این حجم از بی توجهی و نترسیدن از جریمه مدیران واقعا قابل تقدیره دیگه تاپ کلن آپ کردن به نظرم تا پایان تاپ پلی دادن فقط توهین به خودمونه و هیچ ارزشی نداره @MrHeSaM @MaMaDNiGhT @SaMueL
[AP]Cute ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 بهش میگم ممد نایت گفته مدرک رو بذار میگه وقت هست ! میگم pc check میدم میگه مهم نیست!! می دونی مشکل راس هرمه محمدرضا همون روز اول شل کردید که حالا آنرنک هم بشه براش مهم نیست اون وقت سرور خالی بشینید هم دیگه رو بن بدید @MohammadReza @MrHeSaM @MaMaDNiGhT @SaMueL
Communist ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 در 8 ساعت قبل، MaMaDNiGhT گفته است : @Communist مدارک چیت رو آپلود کنید تا ۲۴ ساعت آینده ! در صورت نداشتن مدارک = آنرنک تایم بالا
Communist ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 توهین های این پلیر پر ادعای دروغگو رو نادیده میگیرم... میزارم به حساب بچگیش.ولی تاحالا توی 3 تا سرور ادمین انتخابی بودم این بخاطر سابقه ی پاک و بدون چیت و بدون ابیوزم بوده. شما مدیرای محترم سرور به من رنک دادید میدونید که وقتی یه چیتر میبینم چه حالی میشم!!!!! یعنی هیچکس به اندازه ی من روی چیترا حساسیت نداره . این ادعا نیس و واقعیته. این پلیر ADminstrator من رو کم تجربه و خام توصیف کرده... ولی حقیقت اینه که در سرور پرسگیم وقتی این پلیر رو بخاطر چیت بن کردم فقط 32 اسکور داشت و من 47000 اسکورم بود. این بحث تمام. اینم فیلم چیت ایشون که وقتی سوار هلیکوپتر شد... صدم ثانیه طول نکشید که پرواز کرد!!! باید بگم که هیچ پلیری در جی تی ای این توانایی رو نخواهد داشت مگر اینکه مود یا چیت استفاده کنه. http://s12.picofile.com/file/8397659434/Adminstrator_ch_VC.mp4.html دو شب پیش به من پیام داد گفت میکی قراره دوباره بیایم سرور ! منم گفتم چه عالی و آرمین لیدرتون هم بیار! سرور شلوغتر میشه و هیجان بیشتر ! گفتم اینجا چندتا پلیر رنک بالا هست و چن پلیر چیترم دارن و ایشون گفت ما هم دست خالی نمیاییم !!! و توی فیلم کاملا مشخص بود که با دست پر اومدن.
ADministratoR ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 حاشیه باشه برای بعد انجمن جای این حرفا نیست! اینکه کی خامه کی کم تجربس آخر کار معلوم میشه یا شما آنرنک و جریمه سنگین خواهید شد یا بنده به محرومیت خود ادامه خواهم داد . ,تنها دلیل دانلود بنده اینه که ببینم شما چی دیدی که سابقت گفته = چیت ! بنده به manager amirsalar گفتم و ایشون هم Pc Check کرده انواع اقسام چیت پیدا کرد جز این fast heli که شما دلیل زده بودید xD حالا عیب نداره بنده برای اثبات بی گناهی و جریمه جناب عالی pc check هم میدم به سایر مدیران ، و اون حرکتی که باعث شد شما بنده رو fast heli ببینی هم دوباره جلو ادمین انجام میشه باعث تاسف فرق AFK BUG با Cheats رو تشخیص نمیدن ! اونر انتخابی منتظر پاسخ و نتیجه نهایی باشید
ADministratoR ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ویدیو که اونر انتخابی ارسال کرده اسکرین شاتی که من دارم بنده برای آنبن شدن این تایپیک رو باز نکردم ! جهت اثبات صحبت هایی که بالا زده شده که ببینیم که به کیه چی به چیه ! واقعا کی سر تره! . . . منتظر PC Check از سوی ادمین مربوطه هستم
ADministratoR ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 هیچ چیتی نداریم که اول هلی بره بالا بعد هلی بیاد پایین لگ بودن در این صحنه مشهود بوده!! خام کم تجربه
MaMaDNiGhT ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ارسال شده در 30 اردیبهشت، 1399 ادمین مربوطه آنبن شد به دلیل لگ بودن و به اشتباه بن شده بود ولی به دلیل اینکه اونر انتخابی مدرک مناسبی دارد آنرنک نمیشود ! موضوع رسیدگی و بسته شد !
ارسالهای توصیه شده