Doci ارسال شده در 19 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [pG]MohammadGamer نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: fesharbaz نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : wayne رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :owner مدارک شکایت: من داشتم چوب بری کار میکردم بعد race رفتم باگ شدم ایشون بن کرد توضیحات: من race رفتم باگ شده بودم بدونه زمان رفت بعد الکی بن کرد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Doci ارسال شده در 19 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2020 pc check هم میشم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNoOne ارسال شده در 19 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، 2020 با سلام ادمین fesharbaz لطفا مدرک بن رو بزارید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Doci ارسال شده در 20 مرداد، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 مگه میشه با چیت توی race بدون زمان رفت من باگ شده بودم لطفا زودتر انبن کنید و ادمین مربوطه را ان رنک کنید باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اپلوده صبر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 درود به دلیل ارسال نکردن مدرک ادمین @FeShaRBAz به مدت 12ساعت unrank خواهد شد. و پلیر @[pG]MohammadGamer unban شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده