erfanalavi1352 ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [LO]BaHaR[VE] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: []JoKeR[] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: http://s13.picofile.com/file/8397741850/sa_mp_075.png توضیحات: باسلام ایشون من را در منطقه تسخیر برینگ میده جای دیگه و همینطور منو در منطقه تسخیر اسلیپ میده ما الان باید چیکار کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EmaM ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 دوست عزیز شما داشتید وارد منطقه ی زون میشدید و من فکر میکردم no clan هستید برای همین قبل از وارد شدن به زون من شما رو یک slap دادم. ولی بعدا فهمیدم اشتباه بوده و از ادمین رنک بالا تر هم یک اخطار دریافت کردم ... 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 20 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2020 درود ادمین @[]JoKeR[] یک warn دریافت خواهد کرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده