رفتن به مطلب

abuse , ijad kal kal

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

شاکی: ._WayNe_.

نام کسی که از او شکایت دارم:JoKer

رنک کسی که از او شکایت دارم:Owner

مدارک:sa-mp-065.png

sa-mp-066.png

sa-mp-067.png

sa-mp-068.png

توضیحات: با سلام و خسته نباشید . همونطور که در عکس ها میبینید این پلیر اول از همه ایجاد کل کل کرد و خودش هم کار رو ادامه داد و برای اینکه کم نیاره من رو الکی میوت کرد.

نکات خیلی مهم : 1ـ به زمان اسکرین شات ها دقت کنید و خواهید دید که در حالی که من میوت هستم داره به کل کل ادامه میده. در ضمن حتما به رول بالا  چت در اسکرین شات ها دقت کنید و خواهید دید که درحالی که من هیچ کاری نکردم بی دلیل میوت داد. چون رول  بالا سمت چت توی اسکرین شات های 65 . 66 . 67  دقت کنید که با اسکرین شات 68 فرق دارن به زمان تصاویر هم دقت کنید معلومه.

2ـ من رفتم پلیر wick  رو دستگیر کنم که فرار کرد و رفت توی خونش من هم برای اینکه بیارمش بیرون بهش گفتم بیا duel بدیم سر 100میل و اون هم وقتی قبول کرد اومد بیرون از خونه پس من دستگیرش کردم و تمام . بعد از اون joker کل کل رو شروع کرد و رسیدیم به اینجا... { من به wick  گفتم بیا duel ولی.....گفتم چه موقع ؟؟؟؟؟ نه D: } ممکنه یه روز دیگه یا یه ماه دیگه . پس لطفا برو کتاب بخون ادبیاتت خوب بشه =)

3ـ توی اسکرین شات 65 وقتی که گفتم  {ok fast bia} با آقای wick بودم و پلیر joker  رو به داوری قبول نکردم.

4ـ آقای @SaMueL عزیز از شما تقاضا دارم که این موضوع رو پیگیری کنید چون وقتی که این پلیر به یک نفر فحاشی کرد و شما میوت کردید ایشون رو . خودش رو unmute کرد همون لحظه و شما دوباره ایشون رو میوت کردید. آخه تا کی  abuse?? بلاخره باید یه تنبیه وجود داشته باشه.

سپاس فراوان.

arenagame_samp
ارسال شده در

درود !

پلیر خاطی به مدت 25 دقیقه به دلیل کل کل میوت شد.

در رابطه با Abuse های ایشون اگر تکرار کنند آنرنک میشوند

Closed

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...