InT ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.MrToRenTo. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:SpiDeR.MaN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Pister + Aegon.skz مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:3203 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:.. مدارک شکایت:http://uupload.ir/view/k77w_new_project.avi/ توضیحات:کاملا مشخصه تو فیلم. ادمین مربوطه: @SaMueL @EvilNiGhT
Lu3ifeR ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 با سلام. تو فیلم کاملا مشخصه دمیج خوردم +اون parmourme نیس ?یکم بیشتر با سرور اشنا شو اون sellgun هست تو فایت مشکل نداره
InT ارسال شده در 13 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 13 خرداد، 1399 خب parmourme که هیچی تو فیلم کاملا مشخصه که on/off میکنی من دیگه حرفی ندارم.
Lu3ifeR ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 در 22 دقیقه قبل، TaXiM گفته است : خب parmourme که هیچی تو فیلم کاملا مشخصه که on/off میکنی من دیگه حرفی ندارم. اوکی اشکال نداره من پی سی چک میدم ?
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 13 خرداد، 1399 ارسال شده در 13 خرداد، 1399 درود مدرک شما بالای 25مگ حجم دارد. مدرک با حجم پایین تری ارسال کنید.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری