Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 نام کاربری کسی ک شکایت دارد:Old.TurTle نام کسی که از ان شکایت دارد :FeShaRBaZ مدارک: ادمین fesharbaz منو بن کرد من ی لحظه نتم پرید تو عکس معلومه + به ایشون گفتم بیاید دوباره پی سی چک کنید گفت نه بهش گفتم دوعل میدم با فیلم اگه مثل قبل نزدم بن بدید. چیزی نگفت بن داد @FeShaRBAz @EvilNiGhT @SaMueL لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 5 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 درود. شما رو فریز کردم به دلیل پیسی چک و شما وسط پیسی چک لفت دادید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 چ ربطی داره این الان؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 من AfK هستم اومدم Ts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 داشتی pc check میکردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 ک نت من پرید تو عکس معلومه در ۱ ساعت قبل، Old.TurTle گفته است : نام کاربری کسی ک شکایت دارد:Old.TurTle نام کسی که از ان شکایت دارد :FeShaRBaZ مدارک: ادمین fesharbaz منو بن کرد من ی لحظه نتم پرید تو عکس معلومه + به ایشون گفتم بیاید دوباره پی سی چک کنید گفت نه بهش گفتم دوعل میدم با فیلم اگه مثل قبل نزدم بن بدید. چیزی نگفت بن داد @FeShaRBAz @EvilNiGhT @SaMueL لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 5 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 5 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 وسط پیسی چک لفت دادی تو چت هست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 تو عکس معلومه من نتم قطع شده ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 خودتم دیدی نتم وصل شد سریع اومدم تی اس بهت گفتم بیا پی سی چک کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 حالا اشکال نداره شما به همه پلیر ها تهمت چیتر بودن میزنید! بیاین دوعل با فیلم اگه من مثل قبل شما رو نزدم vac ban کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 من نمیدونم این روزا الان بهتون حس پرو پلیر بودن دست داده؟ یکی شما رو میزنه حتما چیت داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 اگه اینجوره هرکی شما رو کیل داد بدون شک سریع بنش بده چیت داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 5 شهریور، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 +Oxin از همه کیل میشه چ توقعی داری؟! Oxin بهت گفت پی سی چکش بده؟ تو بزار رنکتو بگیری بعد پی سی چک بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 5 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 در 1 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است : دخالت نمی کنم اما در این تصویر معلومه که پلیر Timed out شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.ArnoLD. ارسال شده در 5 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2020 در ۱ ساعت قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : دخالت نمی کنم اما در این تصویر معلومه که پلیر Timed out شده دخالت نمیکنم اما دخالت میکنم ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 6 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، 2020 درود بن ادمین صحیح بوده. closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده