.[TBS].Mohammad ارسال شده در 6 شهریور، 2020 ارسال شده در 6 شهریور، 2020 باسلام خدمت مدیران و گیمر های عزیز آرنا گیم یه سری پیشنهاداتی داشتم که باید به عرضتون برسونم ... البته ناگفته نماند که سرور بسیار خوب و بی نقصی دارید ولی من یه مقدار ایراد دیدم... اول اینکه قیمت ها خیلی بالاست .. مثلا دوست بنده کلی زحمت کشید ولی پولش نرسید ازم ماشین بخره .. یا مثلا خودم کلی قطعه ساختم و مکمل رفتم تا تونستم حدودا 60 میل داشته باشم .. ( البته با زدن بانک و کازینو ).. ولی یه عده سر 100 میل دوئل میرن ? بعد دوم اینکه کل بازی دست یه عده میچرخه .. مثلا L.j بانک میزنه و ادمین iman هیچ کاریش نداره( با اینکه iman داخل بود و لینکلن هم دوبار برگشت و بقیه کیف هم برد) .. ولی من رفتم داخل بانک تا پول واریز کنم و طبقه پایین رو نگاه کنم .. kill داد ..:| (3بار) بعد هم اینکه قسمت اسپرت ماشین قیمت های زیادی داره .. مثلا یکی از ماشین هامو بردم ( قیمت کلش 7 میله ) ، تو گاراژ میشد با 7 میل دوتا چراغ پلیسی بست :/ درکل سرور بسیار عالی دارید ، خودم قبلا یه سرور دیگه میرفتم که از وقتی اینجا اومدم دیگه حتی سرور جنگس های خارجی هم نمیرم :) با آرزوی موفقیت برای شما ... Amir_Tataloo 1
Rapist ارسال شده در 6 شهریور، 2020 ارسال شده در 6 شهریور، 2020 باور کن اگه اسمت این نبود کاریت نداشتن XD 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری