.[TBS].Mohammad ارسال شده در 18 خرداد، 1399 ارسال شده در 18 خرداد، 1399 باسلام بنده امروز در شغل باربری ( مجاز و غیرمجاز) باگی رو مشاهده کردم... اینکه برای من مقصد رو پایین مپ داده بود که در اطراف اونجا پمپ بنزینی نبود و بنزین فقط تا جایی که برسم به اونجا کفایت کرد و اینکه اگر هم در اون اطراف پمپ بنزینی هم باشه با قیمت 300 کا ارزشی نداره که بنزین بزنی ( چون مزد باربری حداکثر 600 تاست) و ازتون درخواست دارم در شغل TRUCK بنزین رو نامحدود کنید. باتشکر Amir_Tatatloo
.PoiSon. ارسال شده در 18 خرداد، 1399 ارسال شده در 18 خرداد، 1399 بنزینت که داشت تموم میشد برگرد دوباره به باربری عوضش کن پول بنزین رو هم نده ?
.[TBS].Mohammad ارسال شده در 18 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 18 خرداد، 1399 در ۱ ساعت قبل، .GodFire. گفته است : بنزینت که داشت تموم میشد برگرد دوباره به باربری عوضش کن پول بنزین رو هم نده ? داداچ وسط راه تمومه ، یه سرویسم نمیشه که برگردم عوض کنم ?
.PoiSon. ارسال شده در 18 خرداد، 1399 ارسال شده در 18 خرداد، 1399 در 6 دقیقه قبل، Amir_Tataloo گفته است : داداچ وسط راه تمومه ، یه سرویسم نمیشه که برگردم عوض کنم ? ?
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری