Rapist ارسال شده در 18 خرداد، 1399 ارسال شده در 18 خرداد، 1399 من شکایت واضح کردم و aim مشخصه ولی شما چون پلیر رفیق Falcon بن نشده !!! درخواست برسی دوباره دارم !!!! در صحنه ای که به دیوار شلیک کرده aim کاملا مشخصه ( اول روی skin قفل میکنه و بعد به زور دست به سمت دیوار هدایت میکنه) aim ایشون ophackx بوده و Impossible hits (دمیج های وحشیانه) رو on کرده چون بدون اینکه کامل aim بگیره -17 و -18 دمیج میده (کلیک راست کلیک چپ میکنه) چرا باید با اون همه فاصله از skin به دیوار شلیک کنه !!!! (همش داشته کلیک راست چپ میکرده و موس رو نمیچرخونه و وقتی از محدوده aim خارج میشم به دیوار شلیک میکنه!!!) در ضمن در شکایتی که aim تایید شده ولی player بن نشده !!! درخواست برسی دوباره !!! @MaMaDNiGhT الان این فیلم از من بود 5 روز Ban بودم نقصیر Fesharbaz هم نیست دستور از بالاس !!! 1
[pG]JeSTeR ارسال شده در 19 خرداد، 1399 ارسال شده در 19 خرداد، 1399 من به عنوان یه aiMeR قهار aiM این پلیر رو تایید میکنم با اینکه اصلا فیلم رو ندیدم , چون که پلیر مربوطه از ارمان های امام دور شده و به اسلام مسلمین اصلا اتقاد نداره
Rapist ارسال شده در 19 خرداد، 1399 سازنده ارسال شده در 19 خرداد، 1399 فیلمو ببینی به حرف خودت ایمان میاری ! در 31 دقیقه قبل، [pG]JeSTeR گفته است : من به عنوان یه aiMeR قهار aiM این پلیر رو تایید میکنم با اینکه اصلا فیلم رو ندیدم , چون که پلیر مربوطه از ارمان های امام دور شده و به اسلام مسلمین اصلا اتقاد نداره
HaDi ارسال شده در 19 خرداد، 1399 ارسال شده در 19 خرداد، 1399 درود ! فیلم بررسی شد پلیر به مدت 3 روز از سرور محروم شد. یک وارن ام به دلیل جوسازی شما در سایت دریافت میکنید. Closed
ارسالهای توصیه شده