.PoiSon. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .GodFire. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: KouRoSh نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Trial II Helper مدارک شکایت: توضیحات: باسلام این پلیر بدلیل چیت ایم تقریبا یه هفته پیش بن شده بود. توی قوانین هم گفته شده کسی که هلپر میشه نباید سابقه بن بدلیل چیت داشته باشه!!! نمیدونم چجوری باز هلپر شده !!
.WarninG. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در 2 دقیقه قبل، .GodFire. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: .GodFire. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: KouRoSh نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Trial II Helper مدارک شکایت: توضیحات: باسلام این پلیر بدلیل چیت ایم تقریبا یه هفته پیش بن شده بود. توی قوانین هم گفته شده کسی که هلپر میشه نباید سابقه بن بدلیل چیت داشته باشه!!! نمیدونم چجوری باز هلپر شده !! با سلام خدمت تمامی ادمین های سرور آرنا گیم . عزیز بهتره چیزی رو که نمیدونید قضاوت نکنید ! به دلیل قعطی نت بن شدم نه بدلیل چیت ولی حق رو به ادمین ها میدم چون فکر کردن exit دادم. من هرلحظه اماده ی پی سی چک هستم مشکلی نیست خواهشن بجای اینکه بخاطر چیزی که نمیدونید شکایت کنید روی قوی شدن بازیتون کار کنید من خودم هلپر هستم میتونم duel و درگیری رو هم با کمال میل به شما اموزش بدم بعدم من قبلا کلی سابقه ی هلپری اینجا داشتم استعفا داده بودم الان هم رنکم بک خورده(با گفتن دلیل بن به مدیر کل با مدرک) با تشکر از ادمین ها امیدوارم خوووب فهمیده باشی موفق باشی با تشکر از تیم خوب و با تجربه ی آرناگیم
.PoiSon. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 سازنده ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در 12 دقیقه قبل، KouRoSh گفته است : با سلام خدمت تمامی ادمین های سرور آرنا گیم . عزیز بهتره چیزی رو که نمیدونید قضاوت نکنید ! به دلیل قعطی نت بن شدم نه بدلیل چیت ولی حق رو به ادمین ها میدم چون فکر کردن exit دادم. من هرلحظه اماده ی پی سی چک هستم مشکلی نیست خواهشن بجای اینکه بخاطر چیزی که نمیدونید شکایت کنید روی قوی شدن بازیتون کار کنید من خودم هلپر هستم میتونم duel و درگیری رو هم با کمال میل به شما اموزش بدم بعدم من قبلا کلی سابقه ی هلپری اینجا داشتم استعفا داده بودم الان هم رنکم بک خورده(با گفتن دلیل بن به مدیر کل با مدرک) با تشکر از ادمین ها امیدوارم خوووب فهمیده باشی موفق باشی با تشکر از تیم خوب و با تجربه ی آرناگیم دوست عزیز شما بدلیل Aim بن شدید ! + فیلمش موجوده شما استعفا نداده بودید بلکه آنرنک شده بودید ! و در آخر اینکه قوانین رو بخونید شما سابقه بن بدلیل چیت رو داشتید ولی الان میبینیم که هلپر لول 2 هستید. و اگه به خودتون زحمت بدید و تاپیک درخواست هلپری رو مطالعه کنید متوجه میشید که پلیری که چیتر بوده نمیتونه هلپر بشه!!!
Awkah[2] ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 عزیز من اولا تریال 2 نه لول 2 ! دوما شما همونی نبودی که میگفتی من نوبم بهم دوئل یاد بدید ؟ از مال همین هلپر بالا میرفتی که یا خونتو بخره یا بهت دوئل یاد بده در مورد چیزی که نمیدونید قضاوت نکنید ! ایشون استئفا دادن مورد قبول قرار نگرفت که انرنک شد بعدش ! و اینکه شما بازیتو قئی کن تهمت نزن من اون لحضه ای که بن شد به دلیل مثلا ( ایم ) داشتم باهاش صحبت میکردم و اینکه من کاملا دیدم که ایشون ( reconnecting ) شد و اینترنت ایشون تا شب اینترنتشون قطع بود ! بنابراین برید و سطح خودتون رو بالا ببرید در ضمن ایشون بخاطر چیت بن نشد بخاطر عدم همکاری در پی سی چک بن شد که گفتم نتش قطع شد ! با تشکر
.WarninG. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 عزیزم کل نکن دیگه من خودم فیلم رو به کلی old player نشون دادم خودشو گفتن ایم نیست بعد بیام تویی که تا دیروز میگفتید duel یادم بده رو با اونا مقایسه کنم؟! قطعا حرف اونا برام سنده نه تو و امثال تو ! بعدشم هلپری من به شما ربطی نداره به ادمین ها ربط داره ! بعدم من خودم به دلایلی قبلا که تریال 2 بودم نتونستم برم تو سرور گفتم رنکمو بگیرن ! (هر لحظه اماده ی pc check هستم) فکر میکنم باید یه خورده بیشتر روی سطح فکریت کار کنی تا وقتی دلیلمو میگم بهش فکر کنی و بفهمی
.WarninG. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 اگر تمایل دارید با کمال میل بهتون درگیری و duel رو اموزش میدم
.PoiSon. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 سازنده ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در 1 دقیقه قبل، DaRk_SidE گفته است : عزیز من اولا تریال 2 نه لول 2 ! دوما شما همونی نبودی که میگفتی من نوبم بهم دوئل یاد بدید ؟ از مال همین هلپر بالا میرفتی که یا خونتو بخره یا بهت دوئل یاد بده در مورد چیزی که نمیدونید قضاوت نکنید ! ایشون استئفا دادن مورد قبول قرار نگرفت که انرنک شد بعدش ! و اینکه شما بازیتو قئی کن تهمت نزن من اون لحضه ای که بن شد به دلیل مثلا ( ایم ) داشتم باهاش صحبت میکردم و اینکه من کاملا دیدم که ایشون ( reconnecting ) شد و اینترنت ایشون تا شب اینترنتشون قطع بود ! بنابراین برید و سطح خودتون رو بالا ببرید در ضمن ایشون بخاطر چیت بن نشد بخاطر عدم همکاری در پی سی چک بن شد که گفتم نتش قطع شد ! با تشکر دوست نسبتا عزیز !! اولا لطفا به موضوعی که به شما مربوط نمیشه دخالت نکنید!!! ثانیا من تمام دوئلمو به کمک دوستانم @_StoRm و @Old.TurTle یاد گرفتم ( ادعای Pro بودن هم ندارم ) ثالثا تاپیکی رو که گذاشتم رو مطالعه کنید فیلم درگیری ایشون رو با محسن مشاهده کنید که ادمین @EvilNiGhT پست گذاشته که 3 روز بن شده !!! ( قبل از این هم بدلیل فحاشی میوت و آنرنک شده بود ) رابعا میشه بگید من کی گفتم که بیا بهم دوئل یاد بده ؟؟؟؟! من فقط برای درگیری و Fun باهاش دوئل میدادم اگرهم تابحال چیزی از دوئل به من یاد داده ( که نداده ) ازشون تشکر میکنم! موفق باشید 1
.PoiSon. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 سازنده ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در 5 دقیقه قبل، KouRoSh گفته است : عزیزم کل نکن دیگه من خودم فیلم رو به کلی old player نشون دادم خودشو گفتن ایم نیست بعد بیام تویی که تا دیروز میگفتید duel یادم بده رو با اونا مقایسه کنم؟! قطعا حرف اونا برام سنده نه تو و امثال تو ! بعدشم هلپری من به شما ربطی نداره به ادمین ها ربط داره ! بعدم من خودم به دلایلی قبلا که تریال 2 بودم نتونستم برم تو سرور گفتم رنکمو بگیرن ! (هر لحظه اماده ی pc check هستم) فکر میکنم باید یه خورده بیشتر روی سطح فکریت کار کنی تا وقتی دلیلمو میگم بهش فکر کنی و بفهمی الان چرا شما داری به من توهین میکنی؟! این چه طرز حرف زدنه ؟!!! کل هم نکردم جوابتون رو دادم لطفا احترام خودتونو نگه دارید!! لطفا اینجا برا پلیرها سناریو نبافید !!
.WarninG. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در 4 دقیقه قبل، .GodFire. گفته است : الان چرا شما داری به من توهین میکنی؟! این چه طرز حرف زدنه ؟!!! کل هم نکردم جوابتون رو دادم لطفا احترام خودتونو نگه دارید!! لطفا اینجا برا پلیرها سناریو نبافید !! میگم duel باهات کار کنم میگی چه طرز حرف زدنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.WarninG. ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 آقا من دلیل هامو اوردم دیگه هم ادمه نمیدم که کل کل بشه چون قوانین رو خوب میدونم موفق باشی با تشکر !
Rapist ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ربطی به سابقه Ban نداره وقتی ادمین ها متوجه بشن کسی پاکه میتونن دوباره بش رنک بدن ، شما هم تا خطایی ندیدی حق شکایت نداری !!
ارسالهای توصیه شده