_ShadOw ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[M].ShadOw نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:Dark_Side نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :KouRosh مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:639 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ----- مدارک شکایت: توضیحات:همینطور که در اسکرین شات میبینین ایشون شرط duel رو بستن ولی الان قادر به پرداخت نیستن ادمین مربوطه: @FeShaRBAz @EvilNiGhT
Awkah[2] ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در 38 دقیقه قبل، .[M].ShadOw گفته است : @FeShaRBAz @EvilNiGhT سلام بنده اول از همه نزدیک 10 بار به ایشون گفتم که اقای evilnight روی من spec کنن و قبول نکردن و اصرار به دوئل داشت منم قبول کردم با فیلم باشه اما تو فیلمی که میزارم کاملا مشخصه که این پلیر اصلا نه دمیج میخوره نه هیچی و fps من 20 هست http://s13.picofile.com/file/8399490892/gta_sa_ این اقا من بهشون گفتم که من پولو نمیدم چون در واقع با شرایط نابرابر منو زده ولی بازم حتی من میتونستم مثلا بخاطر چیت لس دمیج از ایشون شکایت کنم ولی اونجور ادمی نیستم که این اقا فکر میکنه من دارم دروغ میگم که لگ بودم و حتی ایشون که هلپره خطاب به من میگه به من هیچ ربطی نداره تو fps ات بد بوده که از هلپر سرور ارنا گیم انتظار میره این کار هارو انجام نده که در واقع داشت کل کل میکرد من اسکرین شات های زیادی از ایشون دارم از اسپم تا کل کل که نشون میده ایشون حتی ساده ترین قوانین رو نمیدونه ! نمیخوام بحثو عوض کنم بنابراین خواهش میکنم فیلمو با دقت نگاه کنید من عکس fps ام رو هم پایین میزارم تا مطمئن شید که دروغی در کار نیست ! در این تصویر گویاست که fps بنده حتی به 18 هم رسیده بنابراین دوئل برابری نبوده و من حتی میتونم دوباره دوئل بدم و اقای Evilnight یا هر ادمین دیگه ای spec شه که هم مطمئن باشید چیت ندارم هم fps ام نیاد پایین با تشکر
Awkah[2] ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در 9 دقیقه قبل، Adolf_Hitler گفته است : FPS limit 20 زدی XD اولا لطفا تو موضوعی که شما نه شاهد هستی نه اونجا بودید دخالت نکنید دوما خیر fps limiti در کار نیست فقط به خاطر فیلم fps اومده رو 20 ادمینا هم میتونن چک کنن @EvilNiGhT درخواست ارسال فیلمی که اقای Shadow گرفتن رو دارم
_ShadOw ارسال شده در 8 شهریور، 2020 سازنده ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در ۱ ساعت قبل، DaRk_SidE گفته است : سلام بنده اول از همه نزدیک 10 بار به ایشون گفتم که اقای evilnight روی من spec کنن و قبول نکردن و اصرار به دوئل داشت منم قبول کردم با فیلم باشه اما تو فیلمی که میزارم کاملا مشخصه که این پلیر اصلا نه دمیج میخوره نه هیچی و fps من 20 هست http://s13.picofile.com/file/8399490892/gta_sa_ این اقا من بهشون گفتم که من پولو نمیدم چون در واقع با شرایط نابرابر منو زده ولی بازم حتی من میتونستم مثلا بخاطر چیت لس دمیج از ایشون شکایت کنم ولی اونجور ادمی نیستم که این اقا فکر میکنه من دارم دروغ میگم که لگ بودم و حتی ایشون که هلپره خطاب به من میگه به من هیچ ربطی نداره تو fps ات بد بوده که از هلپر سرور ارنا گیم انتظار میره این کار هارو انجام نده که در واقع داشت کل کل میکرد من اسکرین شات های زیادی از ایشون دارم از اسپم تا کل کل که نشون میده ایشون حتی ساده ترین قوانین رو نمیدونه ! نمیخوام بحثو عوض کنم بنابراین خواهش میکنم فیلمو با دقت نگاه کنید من عکس fps ام رو هم پایین میزارم تا مطمئن شید که دروغی در کار نیست ! در این تصویر گویاست که fps بنده حتی به 18 هم رسیده بنابراین دوئل برابری نبوده و من حتی میتونم دوباره دوئل بدم و اقای Evilnight یا هر ادمین دیگه ای spec شه که هم مطمئن باشید چیت ندارم هم fps ام نیاد پایین با تشکر شما خودتون قبول کردید که با فیلم دوئل بدید به من هم گفتید به EvilNight بگم Spec شه یا فیلم بگیرم گفتم فیلم
_ShadOw ارسال شده در 8 شهریور، 2020 سازنده ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در ۱ ساعت قبل، DaRk_SidE گفته است : اولا لطفا تو موضوعی که شما نه شاهد هستی نه اونجا بودید دخالت نکنید دوما خیر fps limiti در کار نیست فقط به خاطر فیلم fps اومده رو 20 ادمینا هم میتونن چک کنن @EvilNiGhT درخواست ارسال فیلمی که اقای Shadow گرفتن رو دارم http://uupload.ir/view/7av_avc_avc_gta_sa_2020-06-08_12-47-11-524.mp4/ اینم فیلم
Awkah[2] ارسال شده در 8 شهریور، 2020 ارسال شده در 8 شهریور، 2020 در 3 ساعت قبل، .[M].ShadOw گفته است : http://uupload.ir/view/7av_avc_avc_gta_sa_2020-06-08_12-47-11-524.mp4/ اینم فیلم اقای shadow شما الان مشکلت با دوئل دوباره چیه ؟ اگه شما میگی من بردم و فکر میکنی بازم میتونی منو بزنی میایم ادمین spec میکنه روی من دوئل میدیم
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 9 شهریور، 2020 ارسال شده در 9 شهریور، 2020 در در 19 خرداد 1399 در 13:54، DaRk_SidE گفته است : سلام بنده اول از همه نزدیک 10 بار به ایشون گفتم که اقای evilnight روی من spec کنن و قبول نکردن و اصرار به دوئل داشت منم قبول کردم با فیلم باشه اما تو فیلمی که میزارم کاملا مشخصه که این پلیر اصلا نه دمیج میخوره نه هیچی و fps من 20 هست http://s13.picofile.com/file/8399490892/gta_sa_ این اقا من بهشون گفتم که من پولو نمیدم چون در واقع با شرایط نابرابر منو زده ولی بازم حتی من میتونستم مثلا بخاطر چیت لس دمیج از ایشون شکایت کنم ولی اونجور ادمی نیستم که این اقا فکر میکنه من دارم دروغ میگم که لگ بودم و حتی ایشون که هلپره خطاب به من میگه به من هیچ ربطی نداره تو fps ات بد بوده که از هلپر سرور ارنا گیم انتظار میره این کار هارو انجام نده که در واقع داشت کل کل میکرد من اسکرین شات های زیادی از ایشون دارم از اسپم تا کل کل که نشون میده ایشون حتی ساده ترین قوانین رو نمیدونه ! نمیخوام بحثو عوض کنم بنابراین خواهش میکنم فیلمو با دقت نگاه کنید من عکس fps ام رو هم پایین میزارم تا مطمئن شید که دروغی در کار نیست ! در این تصویر گویاست که fps بنده حتی به 18 هم رسیده بنابراین دوئل برابری نبوده و من حتی میتونم دوباره دوئل بدم و اقای Evilnight یا هر ادمین دیگه ای spec شه که هم مطمئن باشید چیت ندارم هم fps ام نیاد پایین با تشکر درود. فیلم ارسال شده بیشتر از 20 مگابایت حجم دارد. فیلم را با حجم کمتری ارسال کنید تا بررسی شود.
Awkah[2] ارسال شده در 9 شهریور، 2020 ارسال شده در 9 شهریور، 2020 در 5 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است : درود. فیلم ارسال شده بیشتر از 20 مگابایت حجم دارد. فیلم را با حجم کمتری ارسال کنید تا بررسی شود. سلام درخواست وقت تا فردا شب رو دارم چون یکم درگیرم ممنون میشم یکم بهم وقت بدید تا کم حجم کنم ! با تشکر
FeShaRBAz مهمان ارسال شده در 10 شهریور، 2020 ارسال شده در 10 شهریور، 2020 درود. 200 Mil پول به ShaDow و 200 Mil پول از شما کم خواهد شد. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده