.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 7 تیر، 1399 ارسال شده در 7 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.Oxin. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.Andrew. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :,FeshaRBaZ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Senior Helper مدارک شکایت: توضیحات:با سلام خدمت عوامل آرنا گیم.این هلپر سر فایتی که زدیم من رو بن داد. فیلم دست SaMueL و fesharBaZ دادیم گفتن ایم نیست.اکانت آنبن شد ولی این هلپر با گیر دادن به @MrHeSaM به زور [اینم بگم که حسام نظرش منفی بوده ] و به هر جور شده دوباره من رو بن کرد ولی من Pc ChecK هم میدم !!!!. من فیلم های زیادی از فایت با @FeShaRBAz دارم که میتونم ثابت کنم ایم ندارم!من .[M].TerminatoR هستم .با تشکر درخواست توضیح از سوی @MrHeSaM دارم!!!
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 7 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 1399 http://uupload.ir/view/es89_gta_sa_mp_2020-06-25_13-12-38.mp4/ اینم فیلم فایت !
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 7 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 1399 @MrHeSaM چرا وقتی خودتون نظرتون منفی بود باز به حرف این آدم که هر کی کیلش میده فکر میکنه ایمه گوش کردید و نظرتون عوض شد اگه فکر میکنید ایم هستم فیلم آپلود کنم که ثابت کنم
[sunrise] ارسال شده در 7 تیر، 1399 ارسال شده در 7 تیر، 1399 دوست عزیز دیروز خود @MrHeSaM گفتند که شما رو بن بدیم که همون روز @FeShaRBAz هم در چنل بودند و شاهد هستند لطفا پست الکی نزارید 1
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 7 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 7 تیر، 1399 در موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید! در 32 دقیقه قبل، [sunrise] گفته است : دوست عزیز دیروز خود @MrHeSaM گفتند که شما رو بن بدیم که همون روز @FeShaRBAz هم در چنل بودند و شاهد هستند لطفا پست الکی نزارید
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 8 تیر، 1399 ارسال شده در 8 تیر، 1399 درود دوست عزیز در پست قبلی جواب شمارو دادم لطفا از شکایت های بی مورد خود داری کنید. aim شما توسط modirkol تایید شده.
ارسالهای توصیه شده