Shyon ارسال شده در 12 تیر، 1399 ارسال شده در 12 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[Jr]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.andrew. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :senior helper مدارک شکایت: توضیحات این هلپر بی دلیل من رو جیل داد و وقتی دلیل رو پرسیدم من رو میوت داد درخواست انرنک ایشون رو دارم
EvilNiGhT مهمان ارسال شده در 12 تیر، 1399 ارسال شده در 12 تیر، 1399 درود درخواست مدرک ادمین تا 24ساعت اینده
JasonToDD ارسال شده در 12 تیر، 1399 ارسال شده در 12 تیر، 1399 دلیل اول که میوت داده داری ایجاد کل میکنی چرا از پیام های خودت اسکرین شات نگرفتی؟؟؟ دلیل دوم جیل دادن اینه که موقع درگیری afk کردی نمیدونم چرا اینقدر دوس داری هلپر andrew (با لیاقت) انرنک کنی حرف نزنی سنگین تری! ●_●
Shyon ارسال شده در 12 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 12 تیر، 1399 در 2 ساعت قبل، GreenArrow گفته است : دلیل اول که میوت داده داری ایجاد کل میکنی چرا از پیام های خودت اسکرین شات نگرفتی؟؟؟ دلیل دوم جیل دادن اینه که موقع درگیری afk کردی نمیدونم چرا اینقدر دوس داری هلپر andrew (با لیاقت) انرنک کنی حرف نزنی سنگین تری! ●_● یه موضوعی که به تو مربوط نیست دخالت نکن درخواست warn دارم
ارسالهای توصیه شده