Shyon ارسال شده در 13 تیر، 1399 ارسال شده در 13 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:.[Jr]. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:.andrew. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :none مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:3k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:admin ts مدارک شکایت: توضیحات: ایشون بدون اجازه تگ های من رو عوض میکنن و فامیلش جوکر یکی از تگ های من رو گرفت چرا این پلیر باید ادمین تی اس باشه وقتی رنکش تو سرور وی ای پی ه درخواست انرنک دارم ادمین مربوطه: @MrHeSaM
DrError مهمان ارسال شده در 13 تیر، 1399 ارسال شده در 13 تیر، 1399 @.Andrew. طی مدت 24 ساعت مدارک دفاعیه خود را قرار دهید!
Rapist ارسال شده در 13 تیر، 1399 ارسال شده در 13 تیر، 1399 من به رنک کسی دست نزدم ، فقط +18 کسی رو گرفتم چون ایشون فقط 15 سال سن داره !!! من به عنوان TS Admin اجازه این کار رو داشتم و خطایی مرتکب نشدم !!!
Shyon ارسال شده در 13 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 13 تیر، 1399 در 58 دقیقه قبل، PinkMan گفته است : من به رنک کسی دست نزدم ، فقط +18 کسی رو گرفتم چون ایشون فقط 15 سال سن داره !!! من به عنوان TS Admin اجازه این کار رو داشتم و خطایی مرتکب نشدم !!! تی اس ادمین حق نداره بدون اجازه تگ کسی رو عوض کنه و اینکه سن من به شما ربطی نداره درخواست گرفتن رنک تی اس ایشون رو دارم @DrError
[sunrise] ارسال شده در 13 تیر، 1399 ارسال شده در 13 تیر، 1399 این رنک توسط death که سرور ادمین ts هست به ایشون داده شده من فکر نمیکنم مشکل دیگه ای باشه
DrError مهمان ارسال شده در 13 تیر، 1399 ارسال شده در 13 تیر، 1399 در 4 ساعت قبل، PinkMan گفته است : من به رنک کسی دست نزدم ، فقط +18 کسی رو گرفتم چون ایشون فقط 15 سال سن داره !!! من به عنوان TS Admin اجازه این کار رو داشتم و خطایی مرتکب نشدم !!! شما مدارک کافی دارید که سن پلیر چقدر میباشد؟ و ایا با رنک بالاتر صحبت کرده بودید در این موضوع؟
Shyon ارسال شده در 14 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 14 تیر، 1399 در 9 ساعت قبل، [sunrise] گفته است : این رنک توسط death که سرور ادمین ts هست به ایشون داده شده من فکر نمیکنم مشکل دیگه ای باشه در موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نکنین
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری