Noah ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Andrew. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .Winston. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : HeadHelper مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین بدون دلیل منو mute میده و دوباره Abuse رو شروع کرده و دست از Abuse بر نمیداره ، 1 ماه پیش برای Cheat ، Abuse و FPS limit آنرنک شده بود ولی بازم با ...... مالی رنک گرفته ، درخواست Unrank دائمی این ادمینو دارم !!!
Ashkan ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 3 دقیقه قبل، .Andrew. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Andrew. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .Winston. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : none رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : HeadHelper مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین بدون دلیل منو mute میده و دوباره Abuse رو شروع کرده و دست از Abuse بر نمیداره ، 1 ماه پیش برای Cheat ، Abuse و FPS limit آنرنک شده بود ولی بازم با ...... مالی رنک گرفته ، درخواست Unrank دائمی این ادمینو دارم !!! با سلام شما به دلیل توهین در انجمن یک وارن دریافت خواهید کرد و شما در چت بابلیک شروع به کل کل میکنید مدارک کل کل شما: http://uupload.ir/files/b241_sa-mp-571.png
Noah ارسال شده در 17 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 8 دقیقه قبل، .Winston. گفته است : با سلام شما به دلیل توهین در انجمن یک وارن دریافت خواهید کرد و شما در چت بابلیک شروع به کل کل میکنید مدارک کل کل شما: http://uupload.ir/files/b241_sa-mp-571.png شما در مقامی نیستی بخوای شکایت منو رسیدگی کنی . من فقط Ez گقتم و این حرف mute نداره !!!
[Gc]HeSaM ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 به من مربوط نیست ولی من شنیده بودم کل کل تا موقعی که به فحاشی و الفاظ بد نرسد مجاز ولی خوب بازم میگم شنیدم مطمعن نیستم
Ashkan ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 47 دقیقه قبل، .Andrew. گفته است : شما در مقامی نیستی بخوای شکایت منو رسیدگی کنی . من فقط Ez گقتم و این حرف mute نداره !!! با سلام Ez میشه ایجاده کل نه خود کل و بنده در دلیل نوشتم ijkal و این یعنی ایجاد کل مثلا شما میگی Ez اون میگه Ez فلانیته و همینجوری کل کل شروع میشه و به الفاظ بد میرسه برای همین شما میوت شدید با تشکر
DrError مهمان ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 درود طبق قوانین کل ها کوچک که منجر به فحاشی نشود، موردی ندارد! هدهلپر مربوطه: @.Winston. یک Av+ دریافت کرد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده