Shyon ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:. [Jr]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:. cj. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :. winston. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :super visor مدارک شکایت:control panel توضیحات:این پلیر بنده رو بن داده و مدرکی که در سایت به عنوان جوابیه فرستاده مدرک قدیمی است و مدرک قدیمی نباید صحت داشته باشد درخواست انبن و انرنک ادمین رو دارم ادمین مربوطه: @DrError لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ChieF.iman ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 مدرک مال ۴-۵ روز پیشه.هنوز یه هفته نشده! اینهمه تاپیک بی مورد باز نکن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shyon ارسال شده در 7 مهر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 در 5 دقیقه قبل، iman0224 گفته است : مدرک مال ۴-۵ روز پیشه.هنوز یه هفته نشده! اینهمه تاپیک بی مورد باز نکن در موضوعی که بهت مربوط نیست نظر نده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Noah ارسال شده در 7 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2020 در 58 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : در موضوعی که بهت مربوط نیست نظر نده بن شدی که :) بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shyon ارسال شده در 8 مهر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 در 9 ساعت قبل، .Andrew. گفته است : بن شدی که ? بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD تو موضوعی که بهت ربط نداره نظر نده درخواست وارن به دلیل دخالت و کل و جو سازی در انجمن @DrError لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shyon ارسال شده در 8 مهر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 در 9 ساعت قبل، .Andrew. گفته است : بن شدی که ? بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD بعدشم چون این چیت نیست مد ه و به کلو نیاز نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrError مهمان ارسال شده در 8 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2020 درود طبق مدارک ارسالی ادمین مربطه و برسی تایم، مدارک مربوطه به 4 روز قبل از بن دادن میشد. شکایت شما بی محتوا است. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده