Shyon ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:. [Jr]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:. cj. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :. winston. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :super visor مدارک شکایت:control panel توضیحات:این پلیر بنده رو بن داده و مدرکی که در سایت به عنوان جوابیه فرستاده مدرک قدیمی است و مدرک قدیمی نباید صحت داشته باشد درخواست انبن و انرنک ادمین رو دارم ادمین مربوطه: @DrError
ChieF.iman ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 مدرک مال ۴-۵ روز پیشه.هنوز یه هفته نشده! اینهمه تاپیک بی مورد باز نکن 1
Shyon ارسال شده در 17 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 5 دقیقه قبل، iman0224 گفته است : مدرک مال ۴-۵ روز پیشه.هنوز یه هفته نشده! اینهمه تاپیک بی مورد باز نکن در موضوعی که بهت مربوط نیست نظر نده
Noah ارسال شده در 17 تیر، 1399 ارسال شده در 17 تیر، 1399 در 58 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : در موضوعی که بهت مربوط نیست نظر نده بن شدی که :) بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD
Shyon ارسال شده در 18 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 18 تیر، 1399 در 9 ساعت قبل، .Andrew. گفته است : بن شدی که ? بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD تو موضوعی که بهت ربط نداره نظر نده درخواست وارن به دلیل دخالت و کل و جو سازی در انجمن @DrError
Shyon ارسال شده در 18 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 18 تیر، 1399 در 9 ساعت قبل، .Andrew. گفته است : بن شدی که ? بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD بعدشم چون این چیت نیست مد ه و به کلو نیاز نداره
DrError مهمان ارسال شده در 18 تیر، 1399 ارسال شده در 18 تیر، 1399 درود طبق مدارک ارسالی ادمین مربطه و برسی تایم، مدارک مربوطه به 4 روز قبل از بن دادن میشد. شکایت شما بی محتوا است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده