Shyon ارسال شده در 7 مهر، 2020 ارسال شده در 7 مهر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:. [Jr]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:. cj. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :. winston. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :super visor مدارک شکایت:control panel توضیحات:این پلیر بنده رو بن داده و مدرکی که در سایت به عنوان جوابیه فرستاده مدرک قدیمی است و مدرک قدیمی نباید صحت داشته باشد درخواست انبن و انرنک ادمین رو دارم ادمین مربوطه: @DrError
ChieF.iman ارسال شده در 7 مهر، 2020 ارسال شده در 7 مهر، 2020 مدرک مال ۴-۵ روز پیشه.هنوز یه هفته نشده! اینهمه تاپیک بی مورد باز نکن 1
Shyon ارسال شده در 7 مهر، 2020 سازنده ارسال شده در 7 مهر، 2020 در 5 دقیقه قبل، iman0224 گفته است : مدرک مال ۴-۵ روز پیشه.هنوز یه هفته نشده! اینهمه تاپیک بی مورد باز نکن در موضوعی که بهت مربوط نیست نظر نده
Noah ارسال شده در 7 مهر، 2020 ارسال شده در 7 مهر، 2020 در 58 دقیقه قبل، .[Jr]. گفته است : در موضوعی که بهت مربوط نیست نظر نده بن شدی که :) بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD
Shyon ارسال شده در 8 مهر، 2020 سازنده ارسال شده در 8 مهر، 2020 در 9 ساعت قبل، .Andrew. گفته است : بن شدی که ? بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD تو موضوعی که بهت ربط نداره نظر نده درخواست وارن به دلیل دخالت و کل و جو سازی در انجمن @DrError
Shyon ارسال شده در 8 مهر، 2020 سازنده ارسال شده در 8 مهر، 2020 در 9 ساعت قبل، .Andrew. گفته است : بن شدی که ? بعد میگفتی نمیتونم Cleo نصب کنم ، خار مادر چیتی xD بعدشم چون این چیت نیست مد ه و به کلو نیاز نداره
DrError مهمان ارسال شده در 8 مهر، 2020 ارسال شده در 8 مهر، 2020 درود طبق مدارک ارسالی ادمین مربطه و برسی تایم، مدارک مربوطه به 4 روز قبل از بن دادن میشد. شکایت شما بی محتوا است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده