LemonaD ارسال شده در 26 تیر، 1399 ارسال شده در 26 تیر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:pGAli نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:HajAmir نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .Storm. مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:876 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: none مدارک شکایت:http://uupload.ir/files/wx25_sa-mp-479.png http://uupload.ir/files/w1u1_sa-mp-480.png http://uupload.ir/files/ml1z_sa-mp-482.png توضیحات: با سلام بنده امروز با شخص حاج امیر duel گزاشتیم که هرکی برد تمام اوماولشو میده به برنده قبول کرد اومد باخت چیت هم زد الان که باخته جا زده میگه من نگفتم سر اکانتم duel میدم پس تو تصویر ی میگه؟؟؟ اقای @.StoRm. هم شاهد این ماجرا هستن ادمین مربوطه: @DrError @MohammadReza
DrError مهمان ارسال شده در 26 تیر، 1399 ارسال شده در 26 تیر، 1399 درود شکایت شما نامعلوم است، نام کاربری شما در انجمن با عکس های ارسالی تفاوفت دارد همچنین نام کسی که شکایت دارد و کسی که ازش شکایت دارید را اشتباه وارد کرده اید! تصحیح شود.
LemonaD ارسال شده در 26 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 26 تیر، 1399 با سلام بنده با نام pGAli وارد شدم اما میزنه نام کاربری یا پسورد اشتباه است و من مجبور شدم با این اکانت وارد شم و نامی که شکایت دارم @HajAmiR است لزومی نمیبینم که مدارک کامل نباشه بنده مدرک کیلل دادنش دادم و مدرک قبول کردن شرط هم دارم و شاهد هم دارم تروخدا یبار گیر نده رسیدگی کن @DrError
LemonaD ارسال شده در 26 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 26 تیر، 1399 نام کسی که شکایت دارم: @HajAmiR نام خودم که شکایت دارم : [pG]Ali اسم با پسورد تو انجمن درست در نمیاد!!!! همون pGAli میشه اشتباه نشه
MrNoOne ارسال شده در 26 تیر، 1399 ارسال شده در 26 تیر، 1399 با سلام اول اینکه دوعل شما مجاز نیست شما فرد رو با اره کیل کرده اید . و دوم این که دوعل با شرط اکانت مجاز نیست. و اگر میخواهید در سایت از کسی شکایت کنید حتما باید با اکانتی که در سرور بازی میکنید پست بزارید.
LemonaD ارسال شده در 26 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 26 تیر، 1399 با سلام اصلا با اکانت اضلیم نمیتونم وارد اینجا بشم دوم اینکه خودش با اره حمله شد منم مجبور شدم سوم اینکه دوعل سر کل اموالش بوده ماشین و پول هاش @.AmirSalar.
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 27 تیر، 1399 ارسال شده در 27 تیر، 1399 @mani_storm دوعل سر 50 میل میای؟^-^
LemonaD ارسال شده در 27 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 27 تیر، 1399 در 1 ساعت قبل، .[M].TerminatoR گفته است : بدون Skin Bug خخخخ با تو دوعل بدم؟؟؟ فیلم ایم هات پره فکر نمیکنم لزومی باشه باچیتر دوعل بدم!
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 27 تیر، 1399 ارسال شده در 27 تیر، 1399 در 1 دقیقه قبل، mani_storm گفته است : خخخخ با تو دوعل بدم؟؟؟ فیلم ایم هات پره فکر نمیکنم لزومی باشه باچیتر دوعل بدم! Ez Sath ?
.xXxTerMinaToRzZz. ارسال شده در 27 تیر، 1399 ارسال شده در 27 تیر، 1399 در 2 دقیقه قبل، mani_storm گفته است : خخخخ با تو دوعل بدم؟؟؟ فیلم ایم هات پره فکر نمیکنم لزومی باشه باچیتر دوعل بدم! این کارا چیه بگو میترسم خب ?
A.R.Z ارسال شده در 27 تیر، 1399 ارسال شده در 27 تیر، 1399 من نزدیکه ۱۰۰تومن بر اکنت طلا خریدم سر ی duel ببازمش 6
A.R.Z ارسال شده در 27 تیر، 1399 ارسال شده در 27 تیر، 1399 دوعل با اره اگه میگفتی ولی تو هم با اسلحه زادی هم با اره 6
A.R.Z ارسال شده در 27 تیر، 1399 ارسال شده در 27 تیر، 1399 تو اول میگه که سر اکنت بود بد میگی که سر پول ماشین هاش بود !! بدم من اسلن سر پو ل ماشین هام دوعل نمیدم بر همشون کار کردم طلا خریدم تو یشب بیا اکنتم بگیری 6
LemonaD ارسال شده در 27 تیر، 1399 سازنده ارسال شده در 27 تیر، 1399 سر اک منظوزم ماشین و پولاشه نه کلا ?
A.R.Z ارسال شده در 27 تیر، 1399 ارسال شده در 27 تیر، 1399 mani_storm تو نمی تو نی ماشین پول من بگیری چون با اره زدی می خوای تمو مش کنی مدیر هم نمیاد رمز اکنت من بد به تو بگه ایم ماله تو که چون من واسه اکنتم بازی کردم 4
ارسالهای توصیه شده