FesharBaz ارسال شده در 26 مهر، 2020 ارسال شده در 26 مهر، 2020 نام: FeShaRBAz کسی که شکایت دارید: Joker شاهد: AliFaTheR رنک کسی ک شکایت دارید: SuperVisor مدارک: توضیحات: به ایشون گفتم tp nkn میگه کل نکن دفعه بعدی میوت ! این الان یعنی چی؟! من کل کردم؟ بعد میگم داری تهدید میکنی میگه Hoshdar : ) @MaMaDNiGhT فقط مدیرکل رسیدگی کنه. @[]JoKeR[] خودت نیا موضوع رو رسیدگی کن و ببند. مدارک:
EmaM ارسال شده در 26 مهر، 2020 ارسال شده در 26 مهر، 2020 درود !! دوست عزیز همونطور که گفتم هشدار بود نه تهدید چون شما مرتبا در حال کل کل کردن با پلیر ها یا حتی خود من هستید و چون من بعد از چند ثانیه وارد کازینو شدم فکر میکنید من tp/ زدم در صورتی که اینطور نبوده و من فقط به اون محل نزدیک بودم !!! برای اثبات ، مدیران گرامی میتونن لاگ رو چک کنند !! ساعت و دقیقه و ثانیه هم در تصویر شما مشخصه ... و در صورت اثبات شدن حرف شما بنده با کمال میل استعفا میدم !! در ضمن شکایت های مربوط به خودم رو در صورت داشتن مدرک و با هماهنگی مدیران اجازه ی بستن به من داده شده تا از شلوغی ( کل کل ) و هرج مرج در سایت جلوگیری بشه .. با تشکر
Lu3ifeR ارسال شده در 26 مهر، 2020 ارسال شده در 26 مهر، 2020 در 1 ساعت قبل، []JoKeR[] گفته است : درود !! دوست عزیز همونطور که گفتم هشدار بود نه تهدید چون شما مرتبا در حال کل کل کردن با پلیر ها یا حتی خود من هستید و چون من بعد از چند ثانیه وارد کازینو شدم فکر میکنید من tp/ زدم در صورتی که اینطور نبوده و من فقط به اون محل نزدیک بودم !!! برای اثبات ، مدیران گرامی میتونن لاگ رو چک کنند !! ساعت و دقیقه و ثانیه هم در تصویر شما مشخصه ... و در صورت اثبات شدن حرف شما بنده با کمال میل استعفا میدم !! در ضمن شکایت های مربوط به خودم رو در صورت داشتن مدرک و با هماهنگی مدیران اجازه ی بستن به من داده شده تا از شلوغی ( کل کل ) و هرج مرج در سایت جلوگیری بشه .. با اشتباه?
[Gc]HeSaM ارسال شده در 26 مهر، 2020 ارسال شده در 26 مهر، 2020 در 1 ساعت قبل، FeShaRBAzw گفته است : نام: FeShaRBAz کسی که شکایت دارید: Joker شاهد: AliFaTheR رنک کسی ک شکایت دارید: SuperVisor مدارک: توضیحات: به ایشون گفتم tp nkn میگه کل نکن دفعه بعدی میوت ! این الان یعنی چی؟! من کل کردم؟ بعد میگم داری تهدید میکنی میگه Hoshdar : ) @MaMaDNiGhT فقط مدیرکل رسیدگی کنه. @[]JoKeR[] خودت نیا موضوع رو رسیدگی کن و ببند. مدارک: dost aziz mn shahed bodam ke ishon be on mahal nazdik bod 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری