FesharBaz ارسال شده در 5 مرداد، 1399 ارسال شده در 5 مرداد، 1399 نام: FeShaRBAz کسی که شکایت دارید: Joker شاهد: AliFaTheR رنک کسی ک شکایت دارید: SuperVisor مدارک: توضیحات: به ایشون گفتم tp nkn میگه کل نکن دفعه بعدی میوت ! این الان یعنی چی؟! من کل کردم؟ بعد میگم داری تهدید میکنی میگه Hoshdar : ) @MaMaDNiGhT فقط مدیرکل رسیدگی کنه. @[]JoKeR[] خودت نیا موضوع رو رسیدگی کن و ببند. مدارک:
MosWanted ارسال شده در 5 مرداد، 1399 ارسال شده در 5 مرداد، 1399 درود !! دوست عزیز همونطور که گفتم هشدار بود نه تهدید چون شما مرتبا در حال کل کل کردن با پلیر ها یا حتی خود من هستید و چون من بعد از چند ثانیه وارد کازینو شدم فکر میکنید من tp/ زدم در صورتی که اینطور نبوده و من فقط به اون محل نزدیک بودم !!! برای اثبات ، مدیران گرامی میتونن لاگ رو چک کنند !! ساعت و دقیقه و ثانیه هم در تصویر شما مشخصه ... و در صورت اثبات شدن حرف شما بنده با کمال میل استعفا میدم !! در ضمن شکایت های مربوط به خودم رو در صورت داشتن مدرک و با هماهنگی مدیران اجازه ی بستن به من داده شده تا از شلوغی ( کل کل ) و هرج مرج در سایت جلوگیری بشه .. با تشکر
Lu3ifeR ارسال شده در 5 مرداد، 1399 ارسال شده در 5 مرداد، 1399 در 1 ساعت قبل، []JoKeR[] گفته است : درود !! دوست عزیز همونطور که گفتم هشدار بود نه تهدید چون شما مرتبا در حال کل کل کردن با پلیر ها یا حتی خود من هستید و چون من بعد از چند ثانیه وارد کازینو شدم فکر میکنید من tp/ زدم در صورتی که اینطور نبوده و من فقط به اون محل نزدیک بودم !!! برای اثبات ، مدیران گرامی میتونن لاگ رو چک کنند !! ساعت و دقیقه و ثانیه هم در تصویر شما مشخصه ... و در صورت اثبات شدن حرف شما بنده با کمال میل استعفا میدم !! در ضمن شکایت های مربوط به خودم رو در صورت داشتن مدرک و با هماهنگی مدیران اجازه ی بستن به من داده شده تا از شلوغی ( کل کل ) و هرج مرج در سایت جلوگیری بشه .. با اشتباه?
[Gc]HeSaM ارسال شده در 5 مرداد، 1399 ارسال شده در 5 مرداد، 1399 در 1 ساعت قبل، FeShaRBAzw گفته است : نام: FeShaRBAz کسی که شکایت دارید: Joker شاهد: AliFaTheR رنک کسی ک شکایت دارید: SuperVisor مدارک: توضیحات: به ایشون گفتم tp nkn میگه کل نکن دفعه بعدی میوت ! این الان یعنی چی؟! من کل کردم؟ بعد میگم داری تهدید میکنی میگه Hoshdar : ) @MaMaDNiGhT فقط مدیرکل رسیدگی کنه. @[]JoKeR[] خودت نیا موضوع رو رسیدگی کن و ببند. مدارک: dost aziz mn shahed bodam ke ishon be on mahal nazdik bod 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری