Arian21.s ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ارسال شده در 3 خرداد، 1398 با سلام من پسورد اکانت خودمو فراموش کردن نام اکانت : M].FeLiX]. ایمیل مربوط به اکانت : arianseyedi5@gmail.com لطفا به ایمیل بنده پسورد رو ارسال کنید با تشکر
MrHeSaM ارسال شده در 3 خرداد، 1398 ارسال شده در 3 خرداد، 1398 در 58 دقیقه قبل، Arian21.s گفته است : با سلام من پسورد اکانت خودمو فراموش کردن نام اکانت : M].FeLiX]. ایمیل مربوط به اکانت : arianseyedi5@gmail.com لطفا به ایمیل بنده پسورد رو ارسال کنید با تشکر باسلام با مراجعخ به پنل آرناگیم پسوردتون رو بازیابی کنید! ArenaGaming.iR
Arian21.s ارسال شده در 5 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 5 خرداد، 1398 با سلام این سایتی ک شما گفتید رفتم ! دیدم خراب بود ! و اصلا جواب نداد این سایت چند وقته خرابه برای همین برای رسیدگی شکایت انجمن رو باز کردن !!⬇️ لطفا بزار حسام یا محمد رضا از دیتا بیس چک کنه ! منتظر خبر شما هستم ! باتشکر 1
[TF].Mafia ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 در 5 ساعت قبل، Arian21.s گفته است : با سلام این سایتی ک شما گفتید رفتم ! دیدم خراب بود ! و اصلا جواب نداد این سایت چند وقته خرابه برای همین برای رسیدگی شکایت انجمن رو باز کردن !!⬇️ لطفا بزار حسام یا محمد رضا از دیتا بیس چک کنه ! منتظر خبر شما هستم ! باتشکر اره راست میگه برای منم همین مشکل هست
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 6 خرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 6 خرداد، 1398 موضوع به بخش گزارش مشکلت انتقال داده شد. مشکل این بخش حل شد.
[TF].Mafia ارسال شده در 6 خرداد، 1398 ارسال شده در 6 خرداد، 1398 درود هنوز مشکل داره لطفا پیگیری بشود
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 6 خرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 6 خرداد، 1398 در 3 ساعت قبل، [.MAFIA.] گفته است : درود هنوز مشکل داره لطفا پیگیری بشود تست شده. دلیل و مدرکی ارائه کنید
DrError مهمان ارسال شده در 7 خرداد، 1398 ارسال شده در 7 خرداد، 1398 در 2 ساعت قبل، [.MAFIA.] گفته است : @MohammadReza هنوز مشکل بر طرف نشده درود. ✔️ مشکل گزارش شده شما توسط تیم مدیریت چک شد و مشکلی وجود نداشت. شما یا نام کاربری خود در سرور و یا ایمیل اکانت خود را اشتباه وارد کرده اید.
Arian21.s ارسال شده در 7 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 7 خرداد، 1398 با سلام بنده دوباره تست کردم ولی مشکل حل نشده !! لطفا پیگیری شود در صورت مشکل سایت از شما درخواست میکنم که دیتا بیس رو چک کنید و به ایمیل بنده بفرستید. به دلیل مشکل امنیتی آخرین پسورد رو که یادم بیاد بهتون میگم . باتشکر. @MohammadReza
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 7 خرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 7 خرداد، 1398 ایمیل arianseyedi5@gmail.com رو چک کنید.
Arian21.s ارسال شده در 7 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 7 خرداد، 1398 با سلام چک کردم خودتون مشاهده کنید ! همونطور که میبینید باز هم ارور داد !!
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 7 خرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 7 خرداد، 1398 نام کاربری رو به ترتیب وارد کنید. مهم نیست اشتباه نشون میده توی فلید.
Arian21.s ارسال شده در 8 خرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 8 خرداد، 1398 در 22 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : نام کاربری رو به ترتیب وارد کنید. مهم نیست اشتباه نشون میده توی فلید. باز دوباره زدم و رفتم داخل سرور دیدم پسورد تغیری نکرده لطفا پیگیری شود . شما خودتون اگه میتونید پسورد منو تغیر دهید و بعد به من بگید باتشکر
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 8 خرداد، 1398 مدیرکل ارسال شده در 8 خرداد، 1398 واقعا نمیدونم شما چیکار میکنید ! من از طریق همون لینکی که ایمیل شده بود پسورد رو خودم تغییر دادم و فرستادم ! بسته شد.
ارسالهای توصیه شده