mr.reza82 ارسال شده در 30 آبان، 2020 ارسال شده در 30 آبان، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .ZaKeR. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: PHD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : __ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:__ رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:__ مدارک شکایت: توضیحات: ایشون من را بی دلیل بن کرده و وقتی اینجا پلی نمیده میگه بیا duel شرطی سر اسکین باگت!! و من قیول نکردم و ایشون بن کرد ادمین مربوطه: @ZTE @MrNiNjA
[Gc]Parham ارسال شده در 30 آبان، 2020 ارسال شده در 30 آبان، 2020 در 5 دقیقه قبل، .HiTler.a گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: .ZaKeR. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: PHD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : __ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:__ رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:__ مدارک شکایت: توضیحات: ایشون من را بی دلیل بن کرده و وقتی اینجا پلی نمیده میگه بیا duel شرطی سر اسکین باگت!! و من قیول نکردم و ایشون بن کرد ادمین مربوطه: @ZTE @MrNiNjA با سلام تو تیم اسپیک دو نفر شاهد هست که ایشون تشویق به پلی دادن در سرور دیگه میکنه و کمترین کاری که کردم این بود که یک ساعت ایشون رو بن بدم!! من دو نفر شاهد رو اینجا تگ میکنم که بیان نظر خودشون رو اعلام کنند. @[ArYo]__0ZX0 @_SecreT
SinaKon ارسال شده در 30 آبان، 2020 ارسال شده در 30 آبان، 2020 موضوع بررسی شد و بن ادمین @PHD درست بوده ! Closed !
ارسالهای توصیه شده