[PD]SpiriT ارسال شده در 9 شهریور، 1399 ارسال شده در 9 شهریور، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:SpiriT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Shipmaster نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .ArnoLD. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Trial 2 HELPER مدارک شکایت:
[PD]SpiriT ارسال شده در 9 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 1399 کل هلپر تازه کار تو تصویر مشاهده میکنید !!!!!!!!!!!!! درخواست اخراج این هلپر تازه کار از استاف ! 2تا اختارم داشت
ShipMaster ارسال شده در 9 شهریور، 1399 ارسال شده در 9 شهریور، 1399 اول اینکه شما تا الان چندین دفعه به من تهمت زدید چیزی نگفتم دوما من کل نکردم و توی ss ها مشخصه که اپلود کردم حالا خودتون میتونید قضاوت کنید و در خواستی که از شما دارم اقای Spirit لطفا SS ای که میگیرید کامل باشه نه اینکه فقظ چت من رو بزارید
ShipMaster ارسال شده در 9 شهریور، 1399 ارسال شده در 9 شهریور، 1399 در هم اکنون، ShipMaster گفته است : اول اینکه شما تا الان چندین دفعه به من تهمت زدید چیزی نگفتم دوما من کل نکردم و توی ss ها مشخصه که اپلود کردم حالا خودتون میتونید قضاوت کنید و در خواستی که از شما دارم اقای Spirit لطفا SS ای که میگیرید کامل باشه نه اینکه فقظ چت من رو بزارید @ZTE @_SecreT @PHD
[Gc]SecreT ارسال شده در 9 شهریور، 1399 ارسال شده در 9 شهریور، 1399 در 2 دقیقه قبل، ShipMaster گفته است : @ZTE @_SecreT @PHD با سلام و خسته نباشید بنده 100 درصد حرف اقای شیپ مستر را قبول دارم @ZTE 1
MosWanted ارسال شده در 9 شهریور، 1399 ارسال شده در 9 شهریور، 1399 هیچ توهینی به شما از سوی هلپر @ShipMaster دیده نشده و شکایت شما بی مورد است ! لطفا قبل از باز کردن شکایت از درست بودن آن مطمئن شوید ! در صورت تکرار شکایت های نا مربوط و جوسازی علیه هم رنک و یا کل کل های مداوم با دیگر هلپر ها یا رنک بالاتر در اولین مرحله اخطار و سپس آنرنک خواهید شد ! @SpiriT Closed ! 1 1
ارسالهای توصیه شده