MrAmiN ارسال شده در 11 آذر، 1399 ارسال شده در 11 آذر، 1399 @_SecreT @PHD @_HeSaM_ @[T]roll @HajMmd @Nlma @.SiLeNT. @AmirSadra @MoHaMaD_MaHDi @_SiGaR @_AmiRNiGhT_ @AQ[A]BBAS @.StoRm. @R.I.P_PoiSon و کل کلن GC اگه کسیو نام نبردم شرمنده تعداد زیاد بود 7 1 3
[G]ELADIATOR ارسال شده در 11 آذر، 1399 ارسال شده در 11 آذر، 1399 @NimaRostami @MoHaMaD_MaHDi @_SecreT @Noah @DrEpi @MrACiD @.[A]miR 2 1
Nope ارسال شده در 11 آذر، 1399 ارسال شده در 11 آذر، 1399 @SpiriT @SWAT @LUClFER @Communist @AmirSadra @PHD @AmiRNiGhT @kjphdc @ali987 @MrACiD ارادت خاصی به همشون دارم لطفا تگشون کنید . 2
[Gc]ArThuR ارسال شده در 12 آذر، 1399 ارسال شده در 12 آذر، 1399 در در 11 آذر 1399 در 01:52، Communist گفته است : زنده باشی داداش ?عشقی?
SiLeNT ارسال شده در 13 آذر، 1399 ارسال شده در 13 آذر، 1399 @.NiGhTMaRe. @HajMmd @_SecreT @MrACiD @_HeSaM_ @AmirSadra @_AmiRNiGhT_ @AQ[A]BBAS @FeShaRBAz @SaMueL @[T]roll @MoHaMaD_MaHDi @ARyaN._.GfT @MrNiNjA @MrStoRm ?❤?❤?❤?❤?❤?❤?❤?❤? 7 1
.Hatef_Night. ارسال شده در 13 آذر، 1399 ارسال شده در 13 آذر، 1399 @ShipMaster @arash__gamer @AQ[A]BBAS @Noah @PHD @OosTa @NimaRostami @AmirSadra @Nlma دمه هر چی رفیقه خوبه گرم. 2 1
Whale ارسال شده در 13 آذر، 1399 ارسال شده در 13 آذر، 1399 @HajMmd @.Lp. @MrACiD @MoHaMaD_MaHDi @AQ[A]BBAS @aryo zx خدابیامرز ??? @PHD @_HeSaM_ @FeShaRBAz @_AmiRNiGhT_ @kjphdc غول GC @AmirSadra @_SiGaR @ARSHlA و کل کلن Gc که یادم رفته تگشون کنم شرمنده و میرسه به بهترین رفیقم @_SecreT توی گیم که باهم شروع کردیم اون رفت و من تو گرد پاش گم شدم عشقین ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 5
Nope ارسال شده در 26 آذر، 1399 ارسال شده در 26 آذر، 1399 بهترین کسایی که تو عمرم دیده بودم و با همشون خاطره داشتم دوست قدیمیم : @SWAT عرفان خان دوست کلر : @kjphdc رفیقی که همه چی یادمون داد : @PHD و آریو که آی دیشو پیدا نکردم . @MrACID دوست خوب که از اول همش شریکی خونه میخریدیم و سل بک میدادیم ضرر میکردیم : @AmirSadra دوست عزیزم صدرا که خیلی بهم لطف کرد : @SpiriT رفیق خوبم : @AmiRNiGhT رفیق بی اعصاب : @FeShaRBAz رفیق سنگین : @SaMueL و دیگر رفیقای خوبم : @nVd @ali987 @AQ[A]BBAS و دیگر دوستانی که تا الان به من لطف داشتن ? 2 1
MrAmiN ارسال شده در 26 آذر، 1399 ارسال شده در 26 آذر، 1399 در ۱ ساعت قبل، RainBow گفته است : بهترین کسایی که تو عمرم دیده بودم و با همشون خاطره داشتم دوست قدیمیم : @SWAT عرفان خان دوست کلر : @kjphdc رفیقی که همه چی یادمون داد : @PHD و آریو که آی دیشو پیدا نکردم . @MrACID دوست خوب که از اول همش شریکی خونه میخریدیم و سل بک میدادیم ضرر میکردیم : @AmirSadra دوست عزیزم صدرا که خیلی بهم لطف کرد : @SpiriT رفیق خوبم : @AmiRNiGhT رفیق بی اعصاب : @FeShaRBAz رفیق سنگین : @SaMueL و دیگر رفیقای خوبم : @nVd @ali987 @AQ[A]BBAS و دیگر دوستانی که تا الان به من لطف داشتن ? اشتب نوشتی مال منو ?
ReDHooD ارسال شده در 27 آذر، 1399 ارسال شده در 27 آذر، 1399 در 14 ساعت قبل، CapiTanBlack گفته است : بهترین کسایی که تو عمرم دیده بودم و با همشون خاطره داشتم دوست قدیمیم : @SWAT عرفان خان دوست کلر : @kjphdc رفیقی که همه چی یادمون داد : @PHD و آریو که آی دیشو پیدا نکردم . @MrACID دوست خوب که از اول همش شریکی خونه میخریدیم و سل بک میدادیم ضرر میکردیم : @AmirSadra دوست عزیزم صدرا که خیلی بهم لطف کرد : @SpiriT رفیق خوبم : @AmiRNiGhT رفیق بی اعصاب : @FeShaRBAz رفیق سنگین : @SaMueL و دیگر رفیقای خوبم : @nVd @ali987 @AQ[A]BBAS و دیگر دوستانی که تا الان به من لطف داشتن ? به جرم اسکی رفتن از اسم من ازت شکایت میکنم : / من اسمم رو گزاشته بودم کاپیتان بلک 1 2
[Wn].MaeDe ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارا بهشت صحبت یاران همدمست دیدار یار نامتناسب ،جهنمست هر دم که در حضور عزیزی برآوری دریاب کز حیات جهان حاصل ،آن دمست نه هر که چشم و گوش و دهان دارد آدمیست بس دیو را که صورت فرزند آدمست آنست آدمی که در او حسن سیرتی یا لطف صورتیست، دگر حشو عالمست هرگز حسد نبرده و حسرت نخوردهام جز بر دو روی یار موافق که در همست آنان که در بهار به صحرا نمیروند بوی خوش ربیع بر ایشان محرمست وان سنگ دل که دیده بدوزد ز روی خوب پندش مده که جهل در او نیک محکمست آرام نیست در همه عالم به اتفاق ور هست در مجاورت یار محرمست گر خون تازه میرود از ریش اهل دل دیدار دوستان که ببینند مرهمست دنیا خوشست و مال عزیزست و تن شریف لیکن رفیق بر همه چیزی مقدمست با سلام و درود با تشکر از @OosTa برای ساخت چالش بنده تمام پلیر های سمپ رو دوست خودم میدونم اما " رفیق " واقعی فقط داخل گیم مشخص نمیشه اما دوستان زیادی هستند که بهشون ارادت زیادی داریم کل پلیرای . GC . PD . Un ( جز Agent ) و .. خیلی دوستون دارم بدرود ! ( انقدر همتون خوب و زیادید نمیشه تگ کرد D: ) 2 1
[FB].Ario ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 در در 12 شهریور 1399 در 19:08، OsTa_RahMan گفته است : بهترین رفیق های خودم merlin , aLiReza_eM .godfire. .yazdan. Sds_sniper ? دمه هرچی رفیق گرم Forever @.MrAmir. @Alireza_Hsn
ReMinDeR ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 در 18 دقیقه قبل، [FaZe].MahDi گفته است : Forever @.MrAmir. @Alireza_Hsn ❤️
Lu3ifeR ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 در 2 دقیقه قبل، MrSparTaCuS گفته است : علی عزیزم : @WexyPow محمد عزیزم : @WinteR علی عزیز : @ali$ عرشیا گلم : @SWAT جیگر خودم : @[pG]BOB ماهان عزیز : @Demeter آقا مهدی گل : @.ArnoLD. آقا علی گلم : @PriCe همچنین آقا حسن : @TheLight زیاد بودن دوستان دیگه همشونو دوست دارم اما یکی از دوستانم که دورادور دیده بودمش و الانم یکی از بهترین کسایی هست که تو دنیای مجازی دیدمش @[PD]LuCifeR عزیزم ? قربونت داش ?❤️
Demeter ارسال شده در 22 اسفند، 1399 ارسال شده در 22 اسفند، 1399 در در 10 اسفند 1399 در 14:36، MrSparTaCuS گفته است : علی عزیزم : @WexyPow محمد عزیزم : @WinteR علی عزیز : @ali$ عرشیا گلم : @SWAT جیگر خودم : @[pG]BOB ماهان عزیز : @Demeter آقا مهدی گل : @.ArnoLD. آقا علی گلم : @PriCe همچنین آقا حسن : @TheLight زیاد بودن دوستان دیگه همشونو دوست دارم اما یکی از دوستانم که دورادور دیده بودمش و الانم یکی از بهترین کسایی هست که تو دنیای مجازی دیدمش @[PD]LuCifeR عزیزم ? ❤❤
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 23 اسفند، 1399 ارسال شده در 23 اسفند، 1399 چاکر همه داشام و رفیقام @[G]Haj.Dalghak[C] @MoHaMaD_MaHDi @PHD @[G]AmiR[C] @[G]Arthur[C] @[G].HolIyMan.[C] @[G].MaMaD_ZoGhI.[C] @[G][aryo]__0z..x0[C] @AraZel و بقیه بچه های Gc زیاد بودین نتونستم اسم همه رو بیارم اینم بچیل بوشهر D: @PriCe @Miss.fati 1 1
[Gc]ArThuR ارسال شده در 23 اسفند، 1399 ارسال شده در 23 اسفند، 1399 در 53 دقیقه قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است : چاکر همه داشام و رفیقام @[G]Haj.Dalghak[C] @MoHaMaD_MaHDi @PHD @[G]AmiR[C] @[G]Arthur[C] @[G].HolIyMan.[C] @[G].MaMaD_ZoGhI.[C] @[G][aryo]__0z..x0[C] @AraZel و بقیه بچه های Gc زیاد بودین نتونستم اسم همه رو بیارم اینم بچیل بوشهر D: @PriCe @Miss.fati عشقی جیگر ❤ 1
Love ارسال شده در 24 اسفند، 1399 ارسال شده در 24 اسفند، 1399 در 23 ساعت قبل، [G]Amirkhan[C] گفته است : چاکر همه داشام و رفیقام @[G]Haj.Dalghak[C] @MoHaMaD_MaHDi @PHD @[G]AmiR[C] @[G]Arthur[C] @[G].HolIyMan.[C] @[G].MaMaD_ZoGhI.[C] @[G][aryo]__0z..x0[C] @AraZel و بقیه بچه های Gc زیاد بودین نتونستم اسم همه رو بیارم اینم بچیل بوشهر D: @PriCe @Miss.fati منو یادت رفت ? aimbot 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری