[Gc]HeSaM ارسال شده در 4 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: KoMiSeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:doctor نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: من به این پلیر کاری ندشتم . وانتد ام 3 بود و همونطور که میبینید داشتم به دوعل دو نفر نگاه میکردم تو چت هم میتونید ببینید که من شمردم این پلیر اومد اذیت و ازار طبق قوانین ام ازار و اذیت پلیر زیر وانتد 4 جیل داره ادمین مربوطه: 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]SecreT ارسال شده در 4 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2020 در 5 دقیقه قبل، KoMiSeR گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: KoMiSeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:doctor نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:1500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: من به این پلیر کاری ندشتم . وانتد ام 3 بود و همونطور که میبینید داشتم به دوعل دو نفر نگاه میکردم تو چت هم میتونید ببینید که من شمردم این پلیر اومد اذیت و ازار طبق قوانین ام ازار و اذیت پلیر زیر وانتد 4 جیل داره ادمین مربوطه: بله درسته حرف اقای komiser رو قبول دارم ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EmaM ارسال شده در 5 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2020 سی ام دی nefrin/ بر روی پلیر بدون وانتد مشکلی نداره چرا که شما هم میتونید این سی ام دی رو بزنید و همچنان وانتد دریافت نکنید ! فقط rob/ و rape/ روی پلیر سفید غیر مجاز هست ! پلیر @GhazamfaR به علت زدن سی ام دی rape/ بر روی پلیر زیر وانتد 4 به مدت 5 دقیقه زندانی شدند ! CLosed ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده