OsTa_RahMan ارسال شده در 15 شهریور، 1399 ارسال شده در 15 شهریور، 1399 شاکی : AsMan نام هلپری که ازش شکایت دارم : aRyO_zX رنک کسی که ازش شکایت دارم : Helper 2 شاهد : HeSaM_aK مدارک : توضیحات : این هلپر در چت /Fc فحاشی می کند و این باره 2 اش است از فحاشی های _Secret در چت /Fc هم اس اس دارم اگه بخواید میدم بهتون.
HajMmd ارسال شده در 15 شهریور، 1399 ارسال شده در 15 شهریور، 1399 سلام دوست عزیز فحاشی در چت /fc ایرادی نداره و شما میتوانید با گزارش دادن به لیدر کلن شخص را به مدت مورد نظر میوت کنید . درضمن خود شما هم فحاشی کرده اید سعی کنید مسالمت آمیز بین خودتون حل کنید. 1
OsTa_RahMan ارسال شده در 15 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 1399 در 2 ساعت قبل، HajMmd گفته است : سلام دوست عزیز فحاشی در چت /fc ایرادی نداره و شما میتوانید با گزارش دادن به لیدر کلن شخص را به مدت مورد نظر میوت کنید . درضمن خود شما هم فحاشی کرده اید سعی کنید مسالمت آمیز بین خودتون حل کنید. ایشون هلپر هستش چه در. /fc ya public فرقی نداره این هلپر نباید به پلیر توهین کنه اگر هم من بهش فحش دادم جوابشو دادم.
[Gc]HeSaM ارسال شده در 15 شهریور، 1399 ارسال شده در 15 شهریور، 1399 اگه میبینی به شعور داشتت یا نداشتت توهین میکنه میتونی از کلن بری
MosWanted ارسال شده در 15 شهریور، 1399 ارسال شده در 15 شهریور، 1399 چت در fc/ به هر شکل مجاز هست ( به جز تبلیغات که در صورت مشاهده فورا پلیر مورد نظر بن میشه ! ) . اعضای کلن آزاد هستن در کلن خودشون هر طور که میخوان صحبت کنند! در صورت نارضایتی میتونید از cleft/ برای خروج از کلن استفاده کنید یا از رنک بالا تر کلن درخواست کنید شما رو کیک کنه ! Closed !
ارسالهای توصیه شده