.PoiSon. ارسال شده در 17 شهریور، 1399 ارسال شده در 17 شهریور، 1399 درود! یه باگی هست تو سیستم پابجی سرور ، به این صورت که : اگر پلیسی از قبل توی پابجی شرکت کنه و داخل پابجی ، پلیس دیگه ای رو کیل بده ، بدلیل کشتن هم تیمی ( DeathMatch ) جیل میشه! اسکرین شات جهت بررسی دقیق تر : پلیر آیدی 4 پلیس بوده . من از قبل پلیس Cia بودم که اونو توی پابجی کیل دادم و جیل شدم! درخواست فیکس این باگ رو دارم! ممنون. @MohammadReza @MrHeSaM 1
[Gc]ArThuR ارسال شده در 22 مهر، 1399 ارسال شده در 22 مهر، 1399 در در 17 شهریور 1399 در 21:32، .PoiSon. گفته است : درود! یه باگی هست تو سیستم پابجی سرور ، به این صورت که : اگر پلیسی از قبل توی پابجی شرکت کنه و داخل پابجی ، پلیس دیگه ای رو کیل بده ، بدلیل کشتن هم تیمی ( DeathMatch ) جیل میشه! اسکرین شات جهت بررسی دقیق تر : پلیر آیدی 4 پلیس بوده . من از قبل پلیس Cia بودم که اونو توی پابجی کیل دادم و جیل شدم! درخواست فیکس این باگ رو دارم! ممنون. @MohammadReza @MrHeSaM حاجی ناموسا چرا تو tdem اینطوری نیست /= نکنه گردن t/ کلفته ??
.PoiSon. ارسال شده در 23 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 23 مهر، 1399 در 8 ساعت قبل، arash__gamer گفته است : حاجی ناموسا چرا تو tdem اینطوری نیست /= نکنه گردن t/ کلفته ?? توی TDM که میری، اول به همه 4 وانتد لول میده ولی تو پابجی اینجور نیست واگر پلیری که وانتد نداره یا پلیس رو کیل کنی، سرور اتوماتیک برای Death Match/کشتن هم تیمی جیلیت میده! @MohammadReza لطفا این باگ رو فیکس کنید! 1
.PoiSon. ارسال شده در 25 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 25 مهر، 1399 در 29 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است : درود رفع شد. تشکر. 1
ارسالهای توصیه شده