Doci ارسال شده در 8 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:_victor_ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.ezrail. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :helper 1 مدارک شکایت:اینجا ایشون الکی به بنده که دارم کار میکنم تیر میزنن و فحش میدن درخواست ان رنک ایشون رو دارم توضیحات:در تصویر بالا الکی تیر میزنه و در تصویر های پایین هی فحش میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
CeciliurouM ارسال شده در 8 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2020 ا در 8 دقیقه قبل، _Victor_ گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:_victor_ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.ezrail. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :helper 1 مدارک شکایت:اینجا ایشون الکی به بنده که دارم کار میکنم تیر میزنن و فحش میدن درخواست ان رنک ایشون رو دارم توضیحات:در تصویر بالا الکی تیر میزنه و در تصویر های پایین هی فحش میده اقای ویکتور من اون روز هنوز هلپر نشده بودم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrBlooDy ارسال شده در 8 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2020 در 19 دقیقه قبل، .eZraiL. گفته است : ا اقای ویکتور من اون روز هنوز هلپر نشده بودم ! ولی dm برای امروز هستش! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FesharBaz ارسال شده در 8 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2020 درود. پلیر Ezaril در 2020/9/6 وارد تیم استف و هلپر نشده بود! پلیر Ezrail به مدت 2 دقیقه زندانی شد. موضوع رسیدگی و بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده