SWAT ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [D]_SWAT_[X] نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Progamer18 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خدا مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 1500 این حدودا رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Admin + Cmdgun مدارک شکایت: توضیحات: با سلام ایشون از CMD Gun استفاده نا درست میکنن تا اونجایی بنده اطلاع دارم این کار Ban داره و از تایم CMD ایشونم باید کسر بشه و اینکه این کار در راستای جمع آوری تاپ کلن صورت گرفته چون تایم راب بانک بود درخواست تاپ منفی هم دارم درخواست رسیدگی سپاس.
DrError مهمان ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 باسلام. شما 24 ساعت زمان مهلت دارید مدرک ابیوس این پلیر را در انجمن در همین تاپیک قرار دهید، در صورت قرار ندادن مدرک شکایت شما به دلیل عدم ارسال مدرک بسته خواهد شد.
Hosein ارسال شده در 5 خرداد، 1398 ارسال شده در 5 خرداد، 1398 با سلام من از گان 42 استفاده کرده ام و تا جایی که میدونم این گان واسه درگیری مجازه اگه مجاز نبود ممنوعش میکردن مثلا: مینی گان ارپیجی این گان ها ممنوعه اگر من گانی که استفاده کردام ممنوع نیست اگر ممنوع بود انرا delete میکردید
ارسالهای توصیه شده