AQ[A]BBAS ارسال شده در 11 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:FiGhT3R نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:._demeter. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :HeS4M_ak رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :helper 5 مدارک شکایت:پلیری که تو ماشین باهام بود صفر وانتد بود و به شما هیچ تیر اندازی نکرد شما در حال زدن ماشین بانک بودید برای جلوگیری از اینکه فیل بشید اقدام به این ابیوز کردید در ضمن هر چه رنک بالاتر باشه مجازات می بایست سنگین تر باشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQ[A]BBAS ارسال شده در 12 آذر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2020 . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iR]michael ارسال شده در 12 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2020 اره demeter منو یه بار با ماشین زیر کرد و کشت اسکرینشم دارم 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrAmiN ارسال شده در 12 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2020 من صفر وانتد بودم و به ماشین بانک هیچ صدمه ای نزدم ... ولی عباس رو بخاطر همکاری انداختن جیل ? 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FesharBaz ارسال شده در 12 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2020 درود. درخواست مدرک از سوی Demeter تا 24 ساعت آینده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ulric ارسال شده در 12 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2020 در 8 ساعت قبل، iR]michael گفته است : اره demeter منو یه بار با ماشین زیر کرد و کشت اسکرینشم دارم ان بن نشدی ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iR]michael ارسال شده در 13 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2020 در 15 ساعت قبل، MR.1385 گفته است : ان بن نشدی ؟ نه هنوز 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iR]michael ارسال شده در 13 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2020 در 19 ساعت قبل، FeShaRBAz گفته است : درود. درخواست مدرک از سوی Demeter تا 24 ساعت آینده. 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQ[A]BBAS ارسال شده در 13 آذر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2020 ایا شاهد پارتی بازی هستیم ؟ -_- . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iR]michael ارسال شده در 13 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2020 در ۱ ساعت قبل، FiGhT3R گفته است : ایا شاهد پارتی بازی هستیم ؟ -_- . از پارتی بازی هم رد کرده 5 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JolaM ارسال شده در 13 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2020 درود هلپر خاطی یک warn دریافت کرد درصورت تکرار level down خواهد شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده