[Gc]AmirSadra ارسال شده در 14 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 2020 نام کاربري کسي که شکايت دارد: @amirsadra69 نام کاربري کسي/کساني که از آنها شکايت دارد: @merat نام کاربري شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ___________ مقدار امتياز کسي/کساني که از آنها شکايت داريد:__ رنک کسي/کساني که از آنها شکايت داريد(در صورت وجود:__ مدارک شکايت: توضيحات: در مدرک مشخص هست! ادمين مربوطه: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iR]michael ارسال شده در 15 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2020 میتونی ازش نخری 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.reza82 ارسال شده در 15 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2020 در 1 ساعت قبل، iR]michael گفته است : میتونی ازش نخری شما حرف نزن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.WinstoN. ارسال شده در 15 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2020 در 1 ساعت قبل، iR]michael گفته است : میتونی ازش نخری قوانین رو مطالعه کن لطفا ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iR]michael ارسال شده در 15 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2020 در 31 دقیقه قبل، .HiTler.a گفته است : شما حرف نزن کسی با تو حرف نزد 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iR]michael ارسال شده در 15 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2020 در 23 دقیقه قبل، [pG]Rap گفته است : قوانین رو مطالعه کن لطفا ! وقتی کسی ازش نخره میفهمه که باید با قیمت اصلی بفروشه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.WinstoN. ارسال شده در 15 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2020 در 15 دقیقه قبل، iR]michael گفته است : وقتی کسی ازش نخره میفهمه که باید با قیمت اصلی بفروشه ببین یه نفر که تازه وارده و قوانین رو نمیدونه فکر میکنه همینجوریه قیمتا ، خودم به چشم دیدم یکی ماشین 7 میلی رو به یارو 20 میل قالب کرده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iR]michael ارسال شده در 15 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2020 در 2 دقیقه قبل، [pG]Rap گفته است : ببین یه نفر که تازه وارده و قوانین رو نمیدونه فکر میکنه همینجوریه قیمتا ، خودم به چشم دیدم یکی ماشین 7 میلی رو به یارو 20 میل قالب کرده خب باید همونجا تو سرور بهش بگید که اینکارو نکنه الان اوردید اینجا میگید که چی بشه ؟ بعدشم الان من اصلا به اون یارو کاری ندارم که دارید اینو به من میگید? 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrNoOne ارسال شده در 15 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2020 با سلام به دلیل ندونستن قوانین این پلیر یک اخطار لفظی دریافت میکند. موضوع بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده