DeathBreath ارسال شده در 17 آذر، 2020 ارسال شده در 17 آذر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد:DeathBreath نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:.God. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :All رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manajer vije مدارک شکایت:http://uupload.ir/files/kutr_sa-mp-866.png توضیحات: سلام و درود این ادمین منو بی دلیل انداخت جیل اما من در ایونت نبودم اصلا کلی گان داشتم همه پرید! درخواست انرنک ایشان رو دارم! @LittleDevil
mr.reza82 ارسال شده در 17 آذر، 2020 ارسال شده در 17 آذر، 2020 من شما را unjail دادم و id را اشتباه زدم شده باشه گان هم بهت میدم!
DeathBreath ارسال شده در 17 آذر، 2020 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2020 اشتباه زدی بعد اینکه ان جیل شدم دتن خوردم چند کا هیچ پول گان هاهم پرید یه معذرت خواهی هم نکردی
[Gc]HeSaM ارسال شده در 17 آذر، 2020 ارسال شده در 17 آذر، 2020 دوست عزیز چند ثانیه بعدش ان جیل داد و معذرت خواهی کرد
[Gc]HeSaM ارسال شده در 17 آذر، 2020 ارسال شده در 17 آذر، 2020 در 1 دقیقه قبل، DeathBreath گفته است : اشتباه زدی بعد اینکه ان جیل شدم دتن خوردم چند کا هیچ پول گان هاهم پرید یه معذرت خواهی هم نکردی در ضمن شما اصلا این اکانتت afk بود و تو یه اکانت دیگه پلی میدادی بعدش که دیدی جیل شدی سریع اومدی ss گرفتی اقای jason todd
DeathBreath ارسال شده در 17 آذر، 2020 سازنده ارسال شده در 17 آذر، 2020 1- تو کاری به تو مربوط نیست دخالت نکن ! از قدیم میگن هر وقت گفتن جسد بپر وسط 2- اگه چت هلپ ببینی من به امیرصدرا گفتم بگو منو بیاره ایونت میوت ام! پس تو گیم بودم رفتم با اکانت دیگم بیام بهش بگم چرا جیل کردی! 3-پول گانم رفت بعدشم شما که میگی معذرت خواهی کرد ssمعذرت خواهیشو بزار دیگه! 4- دخالت دیگر شما باعث اخطار گرفتن شما میشود!
Nope ارسال شده در 17 آذر، 2020 ارسال شده در 17 آذر، 2020 درود ادمین شمارو unjail کرده. برای پول گان به شما یک bon خرید تعلق میگیرد Closed
ارسالهای توصیه شده