[Gc]HeSaM ارسال شده در 29 شهریور، 1399 ارسال شده در 29 شهریور، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Mr_Hq نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:OLD.TURTELE نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :GOD رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :ADMIN مدارک شکایت: توضیحات: این پلیر شده درحالی که منو میزنه و کیل میده نمیدونم باگه یا ابیوز ولی اگه ابیوز رسیدگی کنید
Lu3ifeR ارسال شده در 29 شهریور، 1399 ارسال شده در 29 شهریور، 1399 در 7 دقیقه قبل، [A]MiN گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:Mr_Hq نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:OLD.TURTELE نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :GOD رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :ADMIN مدارک شکایت: توضیحات: این پلیر شده درحالی که منو میزنه و کیل میده نمیدونم باگه یا ابیوز ولی اگه ابیوز رسیدگی کنید من باگ خوردم. خودمو freeze کردم 10 دقیقه پیش برای afk بعد یکی از پلیرا شما رو Report داد منم spec شدم فک کنم بخاطره اینه. + درخواست فیکس باگ @MohammadReza
[Gc]HeSaM ارسال شده در 29 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 29 شهریور، 1399 در 2 ساعت قبل، Old.TurTle گفته است : من باگ خوردم. خودمو freeze کردم 10 دقیقه پیش برای afk بعد یکی از پلیرا شما رو Report داد منم spec شدم فک کنم بخاطره اینه. + درخواست فیکس باگ @MohammadReza تو بخاطر afk خودتو فریز دادی تو لاگ هست بعد شما عادت داری spec میشی خودتو فریز میدی؟
Lu3ifeR ارسال شده در 29 شهریور، 1399 ارسال شده در 29 شهریور، 1399 در 2 ساعت قبل، [A]MiN گفته است : تو بخاطر afk خودتو فریز دادی تو لاگ هست بعد شما عادت داری spec میشی خودتو فریز میدی؟ خب دیگ تو لاگ مشخص هست شما report شدی منم spec شدم چ میدونستم باگ میشم
[Gc]HeSaM ارسال شده در 29 شهریور، 1399 سازنده ارسال شده در 29 شهریور، 1399 عادت داری خودتو فریز میکنی بعد spec میشی؟
Lu3ifeR ارسال شده در 29 شهریور، 1399 ارسال شده در 29 شهریور، 1399 در 23 دقیقه قبل، [A]MiN گفته است : عادت داری خودتو فریز میکنی بعد spec میشی؟ داخل log هست ادمینا میتونن چک کنن من بعد از 5 یا 10 دقیقه اومدم سرور. و spec شدم +spam نکنید تا موضوع رو ادمینا بررسی کنن!
Nope ارسال شده در 30 شهریور، 1399 ارسال شده در 30 شهریور، 1399 درود ادمین خاطی به دلیل نااطلایی از این باگ به مدت 100دقیقه jail شد و درصورت تکرار به مدت 24الی 48 ساعت unrank خواهد شد.
ارسالهای توصیه شده