رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کسی که شکایت دارد : Old.TurTle

نام کسی که از ان شکایت دارد:Demeter

رنک: Manager Staff

مدرک:http://uupload.ir/view/qe17_img_۲۰۲۰۰۹۲۲_۱۴۳۸۰۱.png

توضیحات : سلام. من داخل خونه بودم یهو دیدم Freeze شدم بعد 11 ثانیه unfreeze شدم دلیل این کار چیه ؟! من شکایت دارم درخواست ان رنک.

@LittleDevil

arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام
در رابطه با شکایت شما باید بگم که من حتی داخل خونه نبودم که بخوام ازدستور/nearf روی شما اجرا کنم و فقط بنده در حالتی میتونستم این ابیوز رو انجام بدم که روی شما /spec باشم.
داخل کیل لیست معلومه که بنده با هلپر امیرنایت خارج شهر در حال پلی دادن بودیم که من ایشون رو فریز کردم نه شمارو !
طبق عکس اول بنده ساعت 22.53.42 پلیر امیرنایتو فریز کردم و معلومه که شما رو بنده /spec بودید و ساعت 22.55
اقدام به گرفتن اس اس کردید یعنی دقیقه بعد.
اگه بنده اقدام به ابیوز کرده بودم شما 2 دقیقه فرصت داشتید که داخل چت اعتراض کنید و این کارو نکردید !

درعکس دوم شما میگید که من اقدام به تهدید شما کردم.
و گفتم که بزنم؟
طبق
/timestamp بنده این حرفو ساعت 2.53.54
زدم و شما 12 ثانیه از انفریز شدنتون گزشته و بازهم اعتراضی در چت نداشتید.
کاملا مشخصه شما درحال پاپوش دوختن و حاشیه ساختن هستید !
همچنین شما بعد 2 دقیقه از انفریز شدن اس اس گرفتید که کلی چتو اومدید بالا و این نشونه اینه که شما درحال فک کردن برای دروغگویی و حاشیه ساختن بودید !
اگر این ابیوز صورت گرفته بود شما داخل چت اقدام به اعتراض کردن میکردید و 2 دقیقه زمان کافی برای اعتراض کردن و بحث با بنده برای پرسش دلیل فریز بود !

درخواست وارن گرفتن پلیر  @Old.TurTle رو از فالکون عزیز @EvilNiGhT دارم.

با تشکر.

• Haha 1
ارسال شده در
در 16 دقیقه قبل، Demeter گفته است :

با سلام
در رابطه با شکایت شما باید بگم که من حتی داخل خونه نبودم که بخوام ازدستور/nearf روی شما اجرا کنم و فقط بنده در حالتی میتونستم این ابیوز رو انجام بدم که روی شما /spec باشم.
داخل کیل لیست معلومه که بنده با هلپر امیرنایت خارج شهر در حال پلی دادن بودیم که من ایشون رو فریز کردم نه شمارو !
طبق عکس اول بنده ساعت 22.53.42 پلیر امیرنایتو فریز کردم و معلومه که شما رو بنده /spec بودید و ساعت 22.55
اقدام به گرفتن اس اس کردید یعنی دقیقه بعد.
اگه بنده اقدام به ابیوز کرده بودم شما 2 دقیقه فرصت داشتید که داخل چت اعتراض کنید و این کارو نکردید !

درعکس دوم شما میگید که من اقدام به تهدید شما کردم.
و گفتم که بزنم؟
طبق
/timestamp بنده این حرفو ساعت 2.53.54
زدم و شما 12 ثانیه از انفریز شدنتون گزشته و بازهم اعتراضی در چت نداشتید.
کاملا مشخصه شما درحال پاپوش دوختن و حاشیه ساختن هستید !
همچنین شما بعد 2 دقیقه از انفریز شدن اس اس گرفتید که کلی چتو اومدید بالا و این نشونه اینه که شما درحال فک کردن برای دروغگویی و حاشیه ساختن بودید !
اگر این ابیوز صورت گرفته بود شما داخل چت اقدام به اعتراض کردن میکردید و 2 دقیقه زمان کافی برای اعتراض کردن و بحث با بنده برای پرسش دلیل فریز بود !

درخواست وارن گرفتن پلیر  @Old.TurTle رو از فالکون عزیز @EvilNiGhT دارم.

با تشکر.

اگه مدرکی دارید بزارید منم میتونم همینجور الکی شکایت کنم 1 سری چرت پرت بنویسم موضوع  بسته بشه مدرکی دارید بزارید ندارید unrank بشید. 

ارسال شده در

مدارک شما برای ثابت کردن این موضوع کامل نیست 

شما باید نزدیک پلیر @Demeter باشید تا دستور /nearf کارکنه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...