ShipMaster ارسال شده در 22 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: SLEDG نام کاربری ادمینی یا پلیر که از ان شکایت دارد: CommiseR نام کاربری شاهد/شاهدان(در صورت وجود):Poison توضیحات : زیر ارره دمیج نمیشه و پینگ هم درسته و زیر ارره هم AFK میکنه لطفا سریعا پیگری شود @EvilNiGhT @POISON لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.PoiSon. ارسال شده در 22 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2020 داش من هیچکارم منو تگ کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQ[A]BBAS ارسال شده در 22 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2020 در 20 دقیقه قبل، SLEDG گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: SLEDG نام کاربری ادمینی یا پلیر که از ان شکایت دارد: CommiseR نام کاربری شاهد/شاهدان(در صورت وجود):Poison توضیحات : زیر ارره دمیج نمیشه و پینگ هم درسته و زیر ارره هم AFK میکنه لطفا سریعا پیگری شود @EvilNiGhT @POISON اون ارره که گفتی باگ ارره بود بعلاوه تایم afk نشون میده خیلی وقته afke احتمالا با شما در گیر نبوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DeathBreath ارسال شده در 22 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2020 خیلی نوبی دوست عزیز خیلی روک به عرضتون رسوندم تو اس اس اره نشدنم وقتی ۲ نفر باهم اره بگیرن میشه باگ اره تو اس اس اره گرفتی ای اف کی ام ۵۰ ثانیه ای اف کی شدم پویزن هم نمیدونم دید نا نه اما شاهدم اینه بعد از کیل کردنش ای اف کی شدم چون مدارک جعلی گزاشتی من هم درخواست میوتت میکنم هم جیل @jojn_Aala لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Demeter ارسال شده در 22 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2020 با سلام. در رابطه با Afk کردن پلیر تایم Afk بالا هستش و هیچ علاعمی از درگیری بین شما و ایشون موجود نیست و Hp ایشون کاملا پره ! در رابطه با Fps Limit پلیر شما نیازمند گرفتن فیلم برای ثابت کردن هستید و احتمال وقوع باگ ارره وجود داره ! لطفا در شکایات بعدی مدارک محکم تری ارایه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده