a91a200 ارسال شده در 2 مهر، 1399 ارسال شده در 2 مهر، 1399 من به پلیری به اسم troll حمله کردم و کشتمش بعد troll فحش بدی داد و من در جواب فحشش را به او پس دادم بعد 50 دقیقه حق گفتگو را از من گرفتن و بازیکن troll را به را به من فحش میدهد و حتی حق گفتگو را هم از او نمیگیرند
[Gc]SecreT ارسال شده در 2 مهر، 1399 ارسال شده در 2 مهر، 1399 در 21 دقیقه قبل، a91a200 گفته است : من به پلیری به اسم troll حمله کردم و کشتمش بعد troll فحش بدی داد و من در جواب فحشش را به او پس دادم بعد 50 دقیقه حق گفتگو را از من گرفتن و بازیکن troll را به را به من فحش میدهد و حتی حق گفتگو را هم از او نمیگیرند اگر از فردی داخل سرور شکایت دارید میبایست طبق فرم زیر پست ارسال کنید تا رسیدگی شود، در غیر اینصورت گزارش شما پاک یا رد خواهد شد. نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: ادمین مربوطه: 1.رعایت ادب و احترام و همچنین عدم استفاده از الفاط طلبکارانه الزامی است. 2.عنوان پست را به صورت صحیح وارد کنید. (مثال نادرست : چرا رسیدگی نمیکنید؟ | شکلک | این چه وضعشه ؟ مثال صحیح : چیت پلیر x | ابیوس ادمین x | بررسی مشکل پلیر x ۲.۱. در شکایات باید مدارک کافی داشته باشید، درخواست لاگ مدرک از سوی شاکی نمیشه،فقط در مواقع خاص لاگ ها بررسی میشه 3.دقت داشته باشید ابتدا فرم بالا را در پست خود کپی کرده و سپس اقدام به پر کردن آن نمایید. 4.زمان رسیدگی به شکایات 24 تا 48 ساعت میباشد. 5.برای آپلود مدارک از سایت picofile.com میتوانید استفاده کنید. 6.فردی که از وی شکایت شده باید طی 24 ساعت اقدام به ارائه ی دفاعیه کند در غیر این صورت شکایت به نفع شاکی مسدود میشود ۷.تا زمانی که ادمین مربوط به شکایات درخواست جواب یا دفاعیه از شخص خاطی نکرد نباید در آن تاپیک حرفی زده شود، تا شکایت سریعا پیگیری شود.
mr.reza82 ارسال شده در 2 مهر، 1399 ارسال شده در 2 مهر، 1399 مدرک بزار که بهت فش دادم و شما در PUBLIC به من فش دادید
DeathBreath ارسال شده در 2 مهر، 1399 ارسال شده در 2 مهر، 1399 تو چت شواهد نشون میده که شما انگار فحش دادین در چت و سریعا cc کردی و به بهنویه adv کردن چت رو پاک کردی خودت درخواست مدرک بزار که فحش ندادی و ای دی وی شده در ضمن اگر کسی ای دی وی کرد سریعا باید بن بدی بعد cc شما با یک حرف نمیتونید ثابت کنید کسی هم کع فحش داده جواب خودتو داده میتونست بیشتر از اون فحشت بده درخواست برسی @EvilNiGhT
a91a200 ارسال شده در 2 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 1399 در 20 دقیقه قبل، .HiTler.a گفته است : مدرک بزار که بهت فش دادم و شما در PUBLIC به من فش دادید زرنگ بازی در نیار از کجا بدونم باید عکس بگیرم تو چند ساله بازی میکنی من تازه یه هفتس دارم بازی میکنم
[Gc]HeSaM ارسال شده در 2 مهر، 1399 ارسال شده در 2 مهر، 1399 در 3 دقیقه قبل، CommissaR گفته است : تو چت شواهد نشون میده که شما انگار فحش دادین در چت و سریعا cc کردی و به بهنویه adv کردن چت رو پاک کردی خودت درخواست مدرک بزار که فحش ندادی و ای دی وی شده در ضمن اگر کسی ای دی وی کرد سریعا باید بن بدی بعد cc شما با یک حرف نمیتونید ثابت کنید کسی هم کع فحش داده جواب خودتو داده میتونست بیشتر از اون فحشت بده درخواست برسی @EvilNiGhT اول اینکه میتونید از لاگ در گوشه گیمتون عکس تهیه کنید و بزاری اینجا که بی مدرک نباشه حرفت دوم اینکه اگه به منطق شما باشه باید همینجور adv باید تو چت بمونه تا همه ببینند سوم اینکه میتونه فحش pm رو ig یا /nopm کنه و تو چت پابلیک فحاشی نکنه چهارم اینکه میتونی دخلت نکنی بزاری رنک بالاتر تصمیم بگیره
a91a200 ارسال شده در 2 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 1399 در 49 دقیقه قبل، .HiTler.a گفته است : مدرک بزار که بهت فش دادم و شما در PUBLIC به من فش دادید پایین عکس هم ببینید نوشته که من troll از پا در اوردم پس به همین دلیل به من فحش داده در ضمن خیلی ها من رو کشتن پس این دلیلی نمیشه من فحش چیزدار بدم من فقط جواب خودشو به خودش دادم
DeathBreath ارسال شده در 2 مهر، 1399 ارسال شده در 2 مهر، 1399 در 8 دقیقه قبل، a91a200 گفته است : پایین عکس هم ببینید نوشته که من troll از پا در اوردم پس به همین دلیل به من فحش داده در ضمن خیلی ها من رو کشتن پس این دلیلی نمیشه من فحش چیزدار بدم من فقط جواب خودشو به خودش دادم از منیجر پولی چه انتظاری داری عزیز دل برادر
[Gc]HeSaM ارسال شده در 2 مهر، 1399 ارسال شده در 2 مهر، 1399 در 23 دقیقه قبل، CommissaR گفته است : از منیجر پولی چه انتظاری داری عزیز دل برادر چیتو اف کن بعد بیا سرور که همین منیجر پولی بنت نکنه
DeathBreath ارسال شده در 2 مهر، 1399 ارسال شده در 2 مهر، 1399 در 4 ساعت قبل، .[GC].AMiN گفته است : چیتو اف کن بعد بیا سرور که همین منیجر پولی بنت نکنه انگار خیلی دوست داری یکی باهات کل کنه برو خدا روزیتو یه جا دیگه بده بچه ی خوب
ارسالهای توصیه شده