CeciliurouM ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:Ezrail نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Troll مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:2871 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:MaNaGer vije مدارک شکایت: توضیحات: با سلام این اقا الکی جیل میده و میگه شما Afk in fight kardid ولی من afK نکرده ام درخواست ان رنک او را دارم ! ادمین مربوطه: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.reza82 ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 درود! این مدرکی که من از شما دارم شاهدان @.[GC].MoHaMaD_MaHDi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JasonToDD ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 سلام نمیخوام دخالت کنم اما شما در فایت از سی ام دی ست arm و ست hp استفاده کردید؟؟ این ابیوز نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.reza82 ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 در 8 ساعت قبل، JasonToDD گفته است : سلام نمیخوام دخالت کنم اما شما در فایت از سی ام دی ست arm و ست hp استفاده کردید؟؟ این ابیوز نیست؟ شما هیس!!! وقتی گفتن خاک انداز تو خودت رو پیش بنداز!! توی موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JasonToDD ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 در 22 دقیقه قبل، .HiTler.a گفته است : شما هیس!!! وقتی گفتن خاک انداز تو خودت رو پیش بنداز!! توی موضوعی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید! میدونم دخالت کردم اما یه سوال پرسیدم که شما abuse کردید یا نا که وسط فایت از cmd set hp و cmd set arm استفاده کردی اگه abuse رسیدگی شه @EvilNiGhT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]HeSaM ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 در 11 دقیقه قبل، JasonToDD گفته است : میدونم دخالت کردم اما یه سوال پرسیدم که شما abuse کردید یا نا که وسط فایت از cmd set hp و cmd set arm استفاده کردی اگه abuse رسیدگی شه @EvilNiGhT اگه ابیوز باشه خود شاکی میگه تو چیکاره ای؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JasonToDD ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 در 14 دقیقه قبل، .[GC].AMiN گفته است : اگه ابیوز باشه خود شاکی میگه تو چیکاره ای؟ اقا من سوال پرسیدم چرا فشار میخورین؟ D= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrBlooDy ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 درود ایشون رنکشون تموم شده و در تیم استف هستند این شکایت ملغی شده! @JasonToDD لطفا دیگه در شکایت هایی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید! @EvilNiGhT لطفا پست رو ببند Closed 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JasonToDD ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 در هم اکنون، .AmirNight. گفته است : درود ایشون رنکشون تموم شده و در تیم استف هستند این شکایت ملغی شده! @JasonToDD لطفا دیگه در شکایت هایی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید! @EvilNiGhT لطفا پست رو ببند Closed درود! بنده عذرخواهی میکنم بابت دخالت در این پست مطمعن باشید دیگر تکرار نخواهد شد! موفق باشید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]Parham ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 در 2 دقیقه قبل، .AmirNight. گفته است : درود ایشون رنکشون تموم شده و در تیم استف هستند این شکایت ملغی شده! @JasonToDD لطفا دیگه در شکایت هایی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید! @EvilNiGhT لطفا پست رو ببند Closed با سلام با توجه به رنک شما تصمیم بستن یک پست رو شما نمیگیرید. شما زیر هر پست اینگونه پیام میزارید و به هیچ نتیجه ایی نمیرسید. لطفا بررسی پست ها رو به مدیران سرور واگذار کنید. با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]HeSaM ارسال شده در 24 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2020 در 2 ساعت قبل، JasonToDD گفته است : اقا من سوال پرسیدم چرا فشار میخورین؟ D= فشارو کسی میخوره که بن شده باشه من خیلی راحت دارم با اکانت اصلیم پلی میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JasonToDD ارسال شده در 25 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2020 در 10 ساعت قبل، .[GC].AMiN گفته است : فشارو کسی میخوره که بن شده باشه من خیلی راحت دارم با اکانت اصلیم پلی میدم برادر من کل نکن وارن میگیری ! در ضمن من دارم بر میگردم ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]AmirSadra ارسال شده در 25 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2020 در 22 ساعت قبل، .AmirNight. گفته است : درود ایشون رنکشون تموم شده و در تیم استف هستند این شکایت ملغی شده! @JasonToDD لطفا دیگه در شکایت هایی که به شما مربوط نیست دخالت نکنید! @EvilNiGhT لطفا پست رو ببند Closed این پست مربوط به @EvilNiGhT هست پستی هم که مربوط به هلپر ها باشه ادمین مربوطه هد هلپر یعنی @_SecReT هست نه شما !!! دخالت و بستن پست شما 100 برابر بد تر از @JasonToDD هست!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrBlooDy ارسال شده در 26 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2020 در 6 ساعت قبل، .[GC].amirsadra گفته است : این پست مربوط به @EvilNiGhT هست پستی هم که مربوط به هلپر ها باشه ادمین مربوطه هد هلپر یعنی @_SecReT هست نه شما !!! دخالت و بستن پست شما 100 برابر بد تر از @JasonToDD هست!! خوب و بد رو شما تعیین میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Demeter ارسال شده در 26 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2020 با سلام پلیر Ezail جیل شما درست بوده و شما هنگام درگیری Afk کرده اید ! اگر از ادمین Troll شکایتی درمورد استفاده از دستورات hp/ و arm/ دارید انرا در پست دیگری پیگیری کنید ! پلیر JasonTodd و .Hitler.a یک اخطار برای دخالت در این موضوع و کلکل دریافت کردند ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده