رفتن به مطلب

سوال

ارسال شده در

سلام من از امیر نیقت پرسیدم این رضا که تازه اومده سرور چجوری تو چند ساعت 90هزار اسکوره و خیلی پول داره گفتش از یک سروری ست داده پرسیدم چجوری بهم گفت به ایدی تله لیتل دیویل یا همون علی پیام بده و از سروری که پول و سکوراشو میخوای بیاری عکس بگیر واسه علی بفرست منم فرستادم و هنوز ندیده و انلاین نشده تو تل حالا تو سرور دیدمش میگم برو تل ببین ست بده میگه نمیدم. لطفا پیگیری کنیین من داخل سروری که هستم 2 میلیارد و 2 هزار امتیاز دارم میخوام تو سرور ارنا گیم ست بدم . شما بگید میشه یا نه؟؟

19 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

arenagame_samp
  • 0
ارسال شده در
در 16 دقیقه قبل، hatef گفته است :

سلام من از امیر نیقت پرسیدم این رضا که تازه اومده سرور چجوری تو چند ساعت 90هزار اسکوره و خیلی پول داره گفتش از یک سروری ست داده پرسیدم چجوری بهم گفت به ایدی تله لیتل دیویل یا همون علی پیام بده و از سروری که پول و سکوراشو میخوای بیاری عکس بگیر واسه علی بفرست منم فرستادم و هنوز ندیده و انلاین نشده تو تل حالا تو سرور دیدمش میگم برو تل ببین ست بده میگه نمیدم. لطفا پیگیری کنیین من داخل سروری که هستم 2 میلیارد و 2 هزار امتیاز دارم میخوام تو سرور ارنا گیم ست بدم . شما بگید میشه یا نه؟؟

اویل نیقت امیر نیقت خدا میدونه نفر بعدی کیه 

• 0
ارسال شده در
در 4 ساعت قبل، hatef گفته است :

دوست عزیز اون سروری که شما ازش Stats اوردید به همه انقدر پول میدن من با اک مولتی رفتم بهم 3 ملیارد پول دادن:|
با 10000 اسکور !

Stats اونجا ست نمیشه
علی جان لطفا این پست رو ببند 
@EvilNiGhT

Closed

• Like 1
  • 0
ارسال شده در
در 21 دقیقه قبل، hatef گفته است :

تخیلی نیست سرور دزدو و پلیسه

درود !

سرور های متفرقه ست نمیشوند!

سرور باید مثل ارناگیم معتبر باشه!

• 0
ارسال شده در
در در 3 مهر 1399 در 21:59، JasonToDD گفته است :

درود !

?

• 0
ارسال شده در

سروری که تو میگی من تو 2 مین پلی دادم رنک هلپری دارم ? stats از اونجا ست داده نمیشه چه بخوای چه نخوای....اینجا ارناس برای پول در اوردن باید تلاش کنی نه اینکه از سروری که 1 ساعت پلی بدی رنک falcon بدن ? نمیشه که من سرور بزنم بعد به خودم همه چی ست بدم بعد stats رو به ارنا ست بدن ? به قول یکی بدون رنک closed! ? ? ? ? 

• 0
ارسال شده در

عکسو دیدین داره چیت میزنه دقت کنین تو آرنا هم هست این از کجا اومد کی به این سمپ داد ناموسا عکس فلای هک تو آرنا گذاشته پروفایل بنن نمیشه ?

• -1
ارسال شده در
در 29 دقیقه قبل، hatef گفته است :

با 2 میلیارد پول 
و 2000 اسکور 

تازه یادت افتاده ست ستاتس بدی؟

• -1
ارسال شده در
در 3 ساعت قبل، JasonToDD گفته است :

درود !

باز این خودشو انداخت وسط

• -2
ارسال شده در

خب مگه نمیشه که ادمینا ست بدن باید  بدن من عکسشو واسه علی فرستادم که ببینه تو اون سرور چقدر دارم بعد این سرور ست بده

• -2
ارسال شده در
در 9 ساعت قبل، .ilia_pk. گفته است :

عکسو دیدین داره چیت میزنه دقت کنین تو آرنا هم هست این از کجا اومد کی به این سمپ داد ناموسا عکس فلای هک تو آرنا گذاشته پروفایل بنن نمیشه ?

کی؟؟

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...