رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کسی که شکایت دارد : Old.TuTle

نام کسی که از ان شکایت دارد : _Secret

مدارک:http://uupload.ir/view/gh5m_img_۲۰۲۰۰۹۲۴_۲۲۴۱۲۳.png

توضیحات: با سلام. این چه هد هلپریه که قوانینو نخونده و Dm میکنه مثلن میخواد پلیر های جدید سرور رو یاد بده!حالا شاید بگی من jail شدم به دوستت گفتی jailet بده ان رنک نشی در صورتی ک رنک خریدنی حق cmd زدن رو هد هلپرو نداره. مدرکم درسته لطفا پارتی بازی نکنید!!!!! درخواست rankdown یا unrank 

@EvilNiGhT

• Like 2
arenagame_samp
ارسال شده در

احتمالا ایشون هواسش نبوده شما صفر وانتد بودید بعلاوه مجازاتشونو کشیدن شکایت شما بی مورد است در چندین تاپیک مشخص شده که هدف از این کاراهای شما تنها جو سازی است بدرود

ارسال شده در
در 8 دقیقه قبل، .[GC].iNSURGENT گفته است :

احتمالا ایشون هواسش نبوده شما صفر وانتد بودید بعلاوه مجازاتشونو کشیدن شکایت شما بی مورد است در چندین تاپیک مشخص شده که هدف از این کاراهای شما تنها جو سازی است بدرود

تو موضوعی ک بهت مربوط نیس لازم نیس بیا چرت پرت بگی... 

ارسال شده در
در 15 دقیقه قبل، .[GC].iNSURGENT گفته است :

نیاز بود شما بیای اینجا زر مفت بزنی تگت میکردم. 

ارسال شده در

چرا با دوتا اکانتت کامنت میزاری حالا ؟؟؟ همه که میدونن یک نفری + اینکه مجازاتشو کشیده + ایشون حواسش نبوده راستی تی اس ام که نمیای

ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، .[GC].AMiN گفته است :

چرا با دوتا اکانتت کامنت میزاری حالا ؟؟؟ همه که میدونن یک نفری + اینکه مجازاتشو کشیده + ایشون حواسش نبوده راستی تی اس ام که نمیای

تو اون یکی اکانتم بودم. 

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...