رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

بی لیاقتی هد هلپر سرور

[Gc]iHaS

ارسال‌های توصیه شده

• نام کاربری کسی که شکایت دارد: PhOeNiX
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: secret
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all of server
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : head helper
  • مدارک شکایت:
  • sy2a_sa-mp-025.png
  • 1qh3_sa-mp-026.png
  •  
  • توضیحات: با سلام خدمت تمامی افراد ارناگیم و مدیران زحمت کش 
  • همونطور ک میبینید هد هلپر سرور ک باید همه چیز در باره ی بلد باشد  و کمک افراد جدید باشد چیزی بلد نیست من نمیدونم  ایشون با اسکور کم و تایم پلی کم چجوری هد شده حتی در تیم اسپیک هم نیست این چه وضعشه ایشون حنی با فرجه هلپر 1 را شروع کرد و هیچی بلد نبود اینم از الان ایشون و شکایت های مکرر  پلیر های ارنا مانند dm یا jail  الکی یا این موضوع یا ...... لطفا درخواست انرنک ایشون را دارم

@MaMaDNiGhT

@MrHeSaM

@EvilNiGhT

در خواست rankdown  یا unrank  این پلیر را دارم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

با سلام
پیروی صحبت های شما 
ایشون طی چند هقته از هلپر 3 به هد هلپر رنک آپ شدند.
برای این رنگ باید تجربه بالا باشه (حداقل تایم پلی بالا یا سابقه سمپ زیاد) و نباید هیچ ابیوزی انجام داد.
هیچ رقابتی برای کسب رنک نبوده و یک سری افراد به خصوص رنک آپ میشوند.
با توجه به تایم سریع رنک آپ نیازمند یک سری تغییرات در تیم استف هستیم تا شناخت افراد به تیم استف زیاد شده و مشکلاتی از قبیل ابیوز رخ ندهد.
(و هلپری که 2 بار طی چند ماه استفا داده و در زمان هر استف یا هلپر 1 یا 2 بوده نباید در استف باشد یا اگر هم صلاح دیده شده که باشد باید با رنک قبلی یا پایین تر بک بدهد)
درخواست رسیدگی دارم.

لینک به دیدگاه

با توجه به صحبت اخر شما اگر برای بک دادن رنک قبلی یا بالاتر به شخص تعلق بگیرد من به عنوان senior سابق در خواست بک دادن یا رنک بالاتر خود هستم اگه این اتفلق قرار نیست بیوفتد پس چطور استف سرور با رنک بالاتر از  رنک قبلی خود بک دادند (من و بسیاری از پلیر ها زمان هر 3 استف طی این مدت حضور داشتیم و به خاطر رنک بک ندادیم اما با توجه به نا عدالتی هایی ک میشه من یا خیلی از پلیر های سرور اشتیاقی برای ادامه دادن در سرور نداریم)

لینک به دیدگاه

در زمان falcon اسبق و خوب سرور آقای @.N00B. (حمید) استف دارای توازن بود و رنک آپ با دلیل انجام میشد.
مهم تر از همه ایشون جواب پیام ها رو میدادند. و در تیم اسپیک در چنل های پابلیک حضور داشتند و پاسخگو بودند.
اگر تیم استف حال حاضر دلسوز سرور و علاقه مند به پلی دادن هستند بدون رنک هم بازی کنند نه بخاطر رنک بک بدهند و برای دلایل کوچک از سرور بای دهند (تنها قابل توجه کسانی که از موضوع آگاه هستند)

لینک به دیدگاه

داداش من تو اصن بگو بهش من بازی بلد نیستم میرم سوپر مارکت  یهو میبینم ک سوسیس توشه یا قیچی یا طناب  میخوام بدونم چیه هد هلپر نباید این هارو بدونه؟

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...