BeaCh ارسال شده در 25 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2020 شاکی: Hunter_CzX نام ادمینی که ازش شکایت دارم: T]roll] مدارک: شاهدان: ----- توضیحات: شکایت ندارم کار به ادمین هم ندارم فقط 50Mil منو بهم بده. و این 2نفر تقلب کردن و باید مثل Hatef که /Tamirme زد اخراج بشوند از اونت ولی ادمین جایزه منو نداد و اونت رو Stop کرد. شکایت ندارم فقط پولمو می خوام. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.reza82 ارسال شده در 25 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2020 داداش من رنکم تمام شده!!!! و شما در اونت بعدی ۱۰۰ میل برنده شدید!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]HeSaM ارسال شده در 25 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2020 عزیزم اون ایونت که کامل لغو شد چرا الکی میای شکایت میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BeaCh ارسال شده در 25 آذر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2020 در 1 ساعت قبل، .[GC].AMiN گفته است : عزیزم اون ایونت که کامل لغو شد چرا الکی میای شکایت میکنی؟ اولن به تو مربوط نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BeaCh ارسال شده در 25 آذر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2020 در 2 ساعت قبل، .HiTler.a گفته است : داداش من رنکم تمام شده!!!! و شما در اونت بعدی ۱۰۰ میل برنده شدید!!! داداش می دونم ولی اونا باید از اونت کیک می شودن با این که تقلب کردن و من بوردم ولی شما اونت رو استوپ کردیو پوله منو ندادی از کسیام شکایت ندارم فقط می خوام 50میلمو بگیرم همین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BeaCh ارسال شده در 25 آذر، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2020 لطفا دیگه چت ندید ولش من که فعلا بای دادم تا ببینم چند ماه دیگه چی میشه Closed! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JolaM ارسال شده در 26 آذر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2020 Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده