BeaCh ارسال شده در 4 مهر، 1399 ارسال شده در 4 مهر، 1399 شاکی: Hunter_CzX نام ادمینی که ازش شکایت دارم: T]roll] مدارک: شاهدان: ----- توضیحات: شکایت ندارم کار به ادمین هم ندارم فقط 50Mil منو بهم بده. و این 2نفر تقلب کردن و باید مثل Hatef که /Tamirme زد اخراج بشوند از اونت ولی ادمین جایزه منو نداد و اونت رو Stop کرد. شکایت ندارم فقط پولمو می خوام.
mr.reza82 ارسال شده در 4 مهر، 1399 ارسال شده در 4 مهر، 1399 داداش من رنکم تمام شده!!!! و شما در اونت بعدی ۱۰۰ میل برنده شدید!!!
[Gc]HeSaM ارسال شده در 4 مهر، 1399 ارسال شده در 4 مهر، 1399 عزیزم اون ایونت که کامل لغو شد چرا الکی میای شکایت میکنی؟ 1
BeaCh ارسال شده در 4 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 1399 در 1 ساعت قبل، .[GC].AMiN گفته است : عزیزم اون ایونت که کامل لغو شد چرا الکی میای شکایت میکنی؟ اولن به تو مربوط نیست.
BeaCh ارسال شده در 4 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 1399 در 2 ساعت قبل، .HiTler.a گفته است : داداش من رنکم تمام شده!!!! و شما در اونت بعدی ۱۰۰ میل برنده شدید!!! داداش می دونم ولی اونا باید از اونت کیک می شودن با این که تقلب کردن و من بوردم ولی شما اونت رو استوپ کردیو پوله منو ندادی از کسیام شکایت ندارم فقط می خوام 50میلمو بگیرم همین.
BeaCh ارسال شده در 4 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 1399 لطفا دیگه چت ندید ولش من که فعلا بای دادم تا ببینم چند ماه دیگه چی میشه Closed!
ارسالهای توصیه شده