[Gc]ArThuR ارسال شده در 1 دی، 2020 ارسال شده در 1 دی، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ( arash__gamer@ ) نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Dr_mehdi1377 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.SiGaR. - @muhammad @SpiriT @Old.TurTle مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: ( 742 ) رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: نمیدونم مدارک شکایت: توضیحات: پلیس بودم . مثل همیشه جنگ دزد و پلیس همو کیل میکردیم . که ایشون افتاد دنباله منو و میخاست منو کیل کنه که کاری به این نداریم . ایشون همینطور که تو تصویر میبینید به من داره توهین میکنه اما سر چی ؟ سر اینکه من به ادمین سرور گفتم که ایشون قعطه رو 2 م از تازه واردا میخره و 5 ام میره به بقیه میفروشه . حتی چند بارم ازش شکایت شد و خودم بهش گفته بودم که 1 تا 4 م باید بفروشی و قعطه نخر جمع کن . اما گوش نکرد و مدعی که من شاخ شدم . بدون تعریف میگم تا جایی که تونستیم همه ی ماها به تازه واردا کمک کردیم اما نمیدونم چرا امثال ادمای مثل این میخوان با کیل کردن و کلاه برداری از تازه واردا خودشون بالا ببرن از کسایی که ازش شکایت کردن نمونه اش marat که نمیدونم چقد قعطه داده به این اما خودشم گزارششو داده . ادمین مربوطه: نمیدونم
[Gc]ArThuR ارسال شده در 3 دی، 2020 سازنده ارسال شده در 3 دی، 2020 در در 10 مهر 1399 در 16:55، arash__gamer گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: ( arash__gamer@ ) نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Dr_mehdi1377 نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @.SiGaR. - @muhammad @SpiriT @Old.TurTle مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: ( 742 ) رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: نمیدونم مدارک شکایت: توضیحات: پلیس بودم . مثل همیشه جنگ دزد و پلیس همو کیل میکردیم . که ایشون افتاد دنباله منو و میخاست منو کیل کنه که کاری به این نداریم . ایشون همینطور که تو تصویر میبینید به من داره توهین میکنه اما سر چی ؟ سر اینکه من به ادمین سرور گفتم که ایشون قعطه رو 2 م از تازه واردا میخره و 5 ام میره به بقیه میفروشه . حتی چند بارم ازش شکایت شد و خودم بهش گفته بودم که 1 تا 4 م باید بفروشی و قعطه نخر جمع کن . اما گوش نکرد و مدعی که من شاخ شدم . بدون تعریف میگم تا جایی که تونستیم همه ی ماها به تازه واردا کمک کردیم اما نمیدونم چرا امثال ادمای مثل این میخوان با کیل کردن و کلاه برداری از تازه واردا خودشون بالا ببرن از کسایی که ازش شکایت کردن نمونه اش marat که نمیدونم چقد قعطه داده به این اما خودشم گزارششو داده . ادمین مربوطه: نمیدونم @Old.TurTle @_SecReT
ارسالهای توصیه شده