[Gc]SecreT ارسال شده در 3 دی، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: SecreT_ نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Dark_WarrioR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : هلپر 1 مدارک شکایت: http://s15.picofile.com/file/8409846584/sa_mp_335.png توضیحات باسلام این از دیشب که درست راهنمایی نمیکرد و میگفت صب کن و خودت قبلا هد هلپر بودی چرا نمیدونی اینارو بعد اصن من فالکونم بوده باشم الان هلپ دادم وظیفته جواب بدی این از امروز که میگم هلپر سوال دارم جواب نمیده هلپ منو و وقتی میگم میرم سایت شکایت کنم میگه اوکی این نشانه ضعف استف هست که معلوم نیس کی هد هلپر شده و داره به قول خودش استف میچینه کسی که 3 دفعه انرنک شده رو دیگه نباید اورد تو تیم استف چون خودشو نشون داده دیگ درخواست انرنک دارم ایشون لایق این رنک نیس چون تا حالا 3 دفعه انرنک شده @HAMID. 6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
EmaM ارسال شده در 3 دی، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2020 درود ! این مورد ارزش شکایت و بررسی توسط ادمین را ندارد چرا که با یک پیام ساده این موضوع قابل حل بود ! هلپر ها قوانین سرور رو به طور کامل مسلط هستند.. ممکن است گاهی اوقات بعضی از دستورات کم استفاده را فراموش کنند ! شما به علت جوسازی و شکایت های بی مورد و پی در پی علیه تیم استف به مدت 1 هفته از انجمن محروم شدید ! در صورت استفاده از اکانت مولتی ، همه ی اکانت های شما به صورت دائمی محروم خواهند شد ! Closed ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده