[Gc]ArThuR ارسال شده در 19 مهر، 1399 ارسال شده در 19 مهر، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد: arash__gamer نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @_SecReT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @amini مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2966 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: در حال کاف کردن یه دزد بودم که اینا ریختن سرم و کیلم کردن . خودش ادمینه و بارها مزاحمم شده . بدون دلیلم چند بار موتم کرده . اسکور میخای افتادی به جون ما؟ فیلمم دارم اما حجمش زیاد شد نتونستم اپلود کنم از رو فیلم شات گرفتم ادمین مربوطه: @Nima 1
AmirSadra ارسال شده در 19 مهر، 1399 ارسال شده در 19 مهر، 1399 در 2 ساعت قبل، arash__gamer گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: arash__gamer نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @_SecReT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @amini مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2966 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: در حال کاف کردن یه دزد بودم که اینا ریختن سرم و کیلم کردن . خودش ادمینه و بارها مزاحمم شده . بدون دلیلم چند بار موتم کرده . اسکور میخای افتادی به جون ما؟ فیلمم دارم اما حجمش زیاد شد نتونستم اپلود کنم از رو فیلم شات گرفتم ادمین مربوطه: @Demeter موت ?
[Gc]ArThuR ارسال شده در 19 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 1399 در 6 ساعت قبل، AmirSadra گفته است : موت ? بله موت . یبار نیم ساعت موتم کرد بی پدر بدون دلیل 1
AmirSadra ارسال شده در 19 مهر، 1399 ارسال شده در 19 مهر، 1399 در 29 دقیقه قبل، arash__gamer گفته است : بله موت . یبار نیم ساعت موتم کرد بی پدر بدون دلیل موت xD
[Gc]ArThuR ارسال شده در 19 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 1399 در 3 دقیقه قبل، AmirSadra گفته است : موت xD ؟ 1
.[.DaRkKniGht.]. ارسال شده در 20 مهر، 1399 ارسال شده در 20 مهر، 1399 در 8 ساعت قبل، arash__gamer گفته است : ؟ اگه هنوز نفهمیدی باید بگم که میوت هستش نه موت. 1
[Gc]SecreT ارسال شده در 20 مهر، 1399 ارسال شده در 20 مهر، 1399 در 14 ساعت قبل، arash__gamer گفته است : بله موت . یبار نیم ساعت موتم کرد بی پدر بدون دلیل به بنده توهین کرد درخواست رسیدگی ! @HAMiD @Nima 5
AmirSadra ارسال شده در 20 مهر، 1399 ارسال شده در 20 مهر، 1399 در 8 ساعت قبل، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : اگه هنوز نفهمیدی باید بگم که میوت هستش نه موت. xD
[Gc]ArThuR ارسال شده در 22 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 22 مهر، 1399 در در 20 مهر 1399 در 07:37، .[.DaRkKniGht.]. گفته است : اگه هنوز نفهمیدی باید بگم که میوت هستش نه موت. نه هنوز نفهمیدم میوت هستش نه موت
[Gc]ArThuR ارسال شده در 22 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 22 مهر، 1399 در در 20 مهر 1399 در 13:31، _SecReT گفته است : به بنده توهین کرد درخواست رسیدگی ! @HAMiD @Nima عجب . الان بی پدر توهینه ولی پیامای خوشگل و رنگی شما تو پی ام اصلا توهین نیست اگرم توهینه باز مرد بودم جلو همه گفتم نه مثل شما تو پی ام استاد ?
mr.reza82 ارسال شده در 22 مهر، 1399 ارسال شده در 22 مهر، 1399 در 5 دقیقه قبل، arash__gamer گفته است : عجب . الان بی پدر توهینه ولی پیامای خوشگل و رنگی شما تو پی ام اصلا توهین نیست اگرم توهینه باز مرد بودم جلو همه گفتم نه مثل شما تو پی ام استاد ? ناموسا فازت چیه اگه تو public فش بدی میوت میشی پس بهتره تو pm فش بدی!!!
[Gc]ArThuR ارسال شده در 22 مهر، 1399 سازنده ارسال شده در 22 مهر، 1399 در 1 دقیقه قبل، mr.reza82 گفته است : ناموسا فازت چیه اگه تو public فش بدی میوت میشی پس بهتره تو pm فش بدی!!! فاز شماها چیه که پی امو بدون قانون گذاشتید هر کی دلش میخاد مثل چی سرشو میندازه پایین هر چی دلش میخاد به بقیه میگه ? قوانینتون به نفع کیه ؟
Gonde ارسال شده در 22 مهر، 1399 ارسال شده در 22 مهر، 1399 درود شکایت شما بی مورد بوده است لطفا از شکایت های بی مورد در سایت پرهیز کنید
ارسالهای توصیه شده