[Gc]ArThuR ارسال شده در 10 دی، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2020 نام کاربری کسی که شکایت دارد: arash__gamer نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @_SecReT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @hatef مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2963 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: افتاد دنبالم . سرعتش زیاد بود کیلم کرد . به شوخی بهش گفتم جا***ش با جت امدی یا با موتور ؟ اونم این جوابمو داده جوابشم دادم خوبم کردم که دادم تا فحش بده فحش میدم فکر کردی ادمینی میتونی فحش خار مادر بدی؟ اعصاب واسه ادم نمیزارید تازه خوبه نگفتم بهش چیتر . یوقت بهش بر بخوره میدونم پیام پی ام موت نداره اما ادمیناتونو بشناسید . یه غیر از من هم به چند نفر دیگه پی ام فحش داده که یکیش شاهدیه که تک کردم ادمین مربوطه: @HAMiD @POISON @Demeter @iR]michael لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]SecreT ارسال شده در 10 دی، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2020 در 2 دقیقه قبل، arash__gamer گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: arash__gamer نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @_SecReT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @hatef مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2963 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: افتاد دنبالم . سرعتش زیاد بود کیلم کرد . به شوخی بهش گفتم جا***ش با جت امدی یا با موتور ؟ اونم این جوابمو داده جوابشم دادم خوبم کردم که دادم تا فحش بده فحش میدم فکر کردی ادمینی میتونی فحش خار مادر بدی؟ اعصاب واسه ادم نمیزارید تازه خوبه نگفتم بهش چیتر . یوقت بهش بر بخوره میدونم پیام پی ام موت نداره اما ادمیناتونو بشناسید . یه غیر از من هم به چند نفر دیگه پی ام فحش داده که یکیش شاهدیه که تک کردم ادمین مربوطه: @HAMiD @POISON @Demeter @iR]michael فحش دادم میتونستی \ig یا \nopm بزنی من رنکمو خریدم کسی بهم نداده پس انرنک نمیشم ! به به ادمین هایه رنک مخفی ?? 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]ArThuR ارسال شده در 10 دی، 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2020 در 1 ساعت قبل، _SecReT گفته است : فحش دادم میتونستی \ig یا \nopm بزنی من رنکمو خریدم کسی بهم نداده پس انرنک نمیشم ! به به ادمین هایه رنک مخفی ?? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gonde ارسال شده در 11 دی، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2020 درود فحاشی در pm/ مانعی ندارد شما میتوانید برای جلوگیری از این موارد از CMD های nopm/ و ig/ استفاده کنید و سایت را با شکایت های بی مورد شلوغ نکنید !! !closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده