SiLeNT ارسال شده در 20 آبان، 1399 ارسال شده در 20 آبان، 1399 نام کاربری کسی که شکایت دارد:silent نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:mr lolo نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :_HeSaM_Ak_ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :admin مدارک شکایت: توضیحات:mute time bala داده kalکردن 2دقیقه mute dare na 6min 2 بار اینکارو تکرار کرد درخواست مدرک و ان رنک شدن پلیر رو دارم
JasonToDD ارسال شده در 21 آبان، 1399 ارسال شده در 21 آبان، 1399 سلام نمیخوام دخالتی کنم ولی میدونی فحشی که دادی سطح چند بوده؟ و اگه این ادمین شمارو میوت نمیداد بقییه شاکی میشدن میگفتن دارید پارتی بازی میکنید! لطفا از شکایت صرف نظر کنید. راستی اسکرین شات هاتون کامل نیس یجا به علت کل میوت شدید یه جا به علت میکه کل لطفا اسکرین شات کامل تری قرار دهید! توهین و زبان ناپسند سطح پایین: از 2 تا 10 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین و زبان ناپسند سطح متوسط: از 10 تا 60 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین سطح بالا: از 60 تا 500 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین به سرور: 10 روز محرومیت.
SiLeNT ارسال شده در 21 آبان، 1399 سازنده ارسال شده در 21 آبان، 1399 شاید تو اولی فحش دادم ولی دومی فقطkal کردم و kal کردن 2دقیقه mute dare helper sv اونجا بوده و تایید کرده
Whale ارسال شده در 21 آبان، 1399 ارسال شده در 21 آبان، 1399 در 3 ساعت قبل، JasonToDD گفته است : سلام نمیخوام دخالتی کنم ولی میدونی فحشی که دادی سطح چند بوده؟ و اگه این ادمین شمارو میوت نمیداد بقییه شاکی میشدن میگفتن دارید پارتی بازی میکنید! لطفا از شکایت صرف نظر کنید. راستی اسکرین شات هاتون کامل نیس یجا به علت کل میوت شدید یه جا به علت میکه کل لطفا اسکرین شات کامل تری قرار دهید! توهین و زبان ناپسند سطح پایین: از 2 تا 10 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین و زبان ناپسند سطح متوسط: از 10 تا 60 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین سطح بالا: از 60 تا 500 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین به سرور: 10 روز ? ?
Whale ارسال شده در 21 آبان، 1399 ارسال شده در 21 آبان، 1399 در 3 ساعت قبل، JasonToDD گفته است : سلام نمیخوام دخالتی کنم ولی میدونی فحشی که دادی سطح چند بوده؟ و اگه این ادمین شمارو میوت نمیداد بقییه شاکی میشدن میگفتن دارید پارتی بازی میکنید! لطفا از شکایت صرف نظر کنید. راستی اسکرین شات هاتون کامل نیس یجا به علت کل میوت شدید یه جا به علت میکه کل لطفا اسکرین شات کامل تری قرار دهید! توهین و زبان ناپسند سطح پایین: از 2 تا 10 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین و زبان ناپسند سطح متوسط: از 10 تا 60 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین سطح بالا: از 60 تا 500 دقیقه محرومیت از صحبت. توهین به سرور: 10 روز ??
ارسالهای توصیه شده